Veliki transfer

Povratak zbog obitelji: Josip Brekalo vraća se iz Fiorentine u Hrvatsku, uskoro stiže i druga beba

Osim bebe koja je na putu, novi igrač Hajduka i njegova supruga Domenika već imaju kći Niku koja se rodila mjesec dana prije njihovog vjenčanja u Zagrebu 2021. godine. Navodno su upravo privatni razlozi nagnali nogometaša na povratak u domovinu.

Nogometaš Josip Brekalo vreaća se iz Italije i stiže na posudbu u splitski Hajduk, a ta je vijest iznenadila mnoge jer se još donedavno pričalo da će zaigrati u redovima Dinama. Riječ je o talentiranom napadaču koji je profesionalnu karijeru započeo u Dinamu, a za hrvatsku reprezentaciju debitirao je 2018. godine u utakmici protiv Španjolske u Ligi nacija koja je završila pobjedom Hrvatske. U dresu modrih odigrao je 11 utakmica pa kao 18-godišnjak otišao u Wolfsburg za deset milijuna eura, u međuvremenu je nastupao i za Stuttgart, Torino, a posljednje utakmice odigrao je za talijansku Fiorentinu iz koje se vraća u Hrvatsku.

Njegov povratak u Hrvatsku oduševio je brojne obožavatelje, a razlog za povratak u Hrvatsku navodno je bio i taj što njegova supruga Domenika čeka drugo dijete koje bi na svijet trebalo stići u lipnju, prenosi 24 sata. Iako ne voli javno govoriti o privatnom životu, Brekalo je vrlo posvećen obitelji o kojoj se malo toga zna. Osim bebe koja je navodno na putu, on i njegova supruga već imaju kćer Niku koja se rodila mjesec dana prije njihovog vjenčanja u Zagrebu 2021. godine. Brekalo je na društvenim mrežama tada podijelio nekoliko fotografija, a pritom otkrio kako mu je vjenčani kum bio nogometaš i prijatelj Borna Sosa.

Na prvoj fotografiji supružnici nasmijani plešu, dok je na drugoj fotografiji s njima i Sosa. Velika proslava za obitelj i prijatelje održana je u poznatom hotelu Westin u Zagrebu, a novopečeni bračni par za prvi je ples odabrao pjesmu ‘‘Jedina ljubav‘‘, autora Dalmatina i Mihaela Starčevića.

Linker
21. travanj 2024 10:36