Otkrila spol

Prinova u obitelji: Miranda Kerr sa suprugom Evanom Spiegelom čeka četvrto dijete

Bivša Viktorijina anđelica i bivša supruga Orlanda Blooma s kojim ima sina Flynna, s drugim suprugom čeka trećeg sina, a kako bi osigurala komotan dom svojoj velikoj obitelji dala je sagraditi je velebnu kuću za koju je digla nepojmljivo visok kredit

Supermodel Miranda Kerr na Snapchatu, čiji je izvršni direktor njezin suprug Evan Spiegel, objavila je da čeka svoje četvrto i njihovo treće dijete. Bivša Viktorijina anđelica sa bivšim suprugom Orlandom Bloomom ima 12-godišnjeg sina Flynna, a sa sadašnjim sinove Harta (5) i Mylesa (3). A otkrila je i da ponovo čeka dečka.

"Jako sam uzbuđena što mogu objaviti da čekam bebu broj četiri", napisala je 40-godišnjakinja uz svoju fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuščić. Objavila je fotografiju na kojoj se vide dječje cipelice poredane po veličini od broja jedan do broja četiri uz komentar - #boymom.

image

Miranda Kerr i Evan Spiegel u braku su od 2017.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Miranda i Evan u braku su od 2017., a početkom ljeta sagradili su svoj dom iz snova na Holmby Hillsu u Los Angelesu vrijedan 145 milijuna dolara. No unatoč obostranom bogatstvu par je digao kredit od 50 milijuna dolara koji će otplaćivati idućih trideset godina. Impresivno zdanje s bazenom i velikim vrtom potrebno im je za odgajanje četvero mališana kojima slobodno mogu izgraditi i sportski park.

"Biti mama sigurno ima svoje izazove i nisu svi dani tako laki i bezbrižni, ali stvarno se trudim biti strpljiva, ljubazna i brižna. Majčinstvo me naučilo da sam sposobnija za više nego što sam zapravo mislila‘‘, rekla je manekenka prije nego što je saznala da joj stiže četvrti sin.

Linker
20. travanj 2024 03:44