Veselje u obitelji

Simon Porte Jacquemus otkrio da je postao otac blizanaca: "Naš san se ostvario"

Francuski dizajner i njegov partner Marco Maestri dobili su dječaka i djevojčicu, a vijest su objavili na Instagramu uz emotivnu poruku i prvu fotografiju tek rođenih beba.

Francuski dizajner Simon Porte Jacquemus, tvorac popularnog brenda Jacquemus, objavio je da je dobio blizance sa suprugom, poduzetnikom, Marcom Maestrijem. Vijest je objavio na Instagramu uz sliku dječaka i djevojčice koji nose bolničke narukvice. "Mia i Sun. Dobro došli, ljubavi naše. Volimo vas jako puno. Naš san se ostvario s vama. Papa Marco i Papa Simon", napisao je u opisu. S narukvica se vidi da su blizanci rođeni u subotu, 20. travnja.

Uslijedili su i komentari poznatih zvijezda, prijatelja francuskog dizajnera, poput Victorije Beckham koja je napisala "Čestitke, tako sam sretna zbog vas! Šaljem vam puno poljubaca" i kćeri Kate Moss, Lile Moss koja je također napisala kako je sretna zbog para i poslala čestitike.

Par se vjenčao u kolovozu 2022. godine u Francuskoj, nakon četiri godine veze. Na romantičnom i intimnom vjenčanju bila je i pjevačica Dua Lipa, koja je dugogodišnji partner brenda, uz ostala poznata lica poput dizajnerice cipela Amine Muaddi i manekenke Tine Kunakey.

image

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri u braku su od 2022. godine

JULIEN DE ROSA/AFP/PROFIMEDIA

Jacquemus je prošli tjedan objavio novu kolekciju "Le Mariage", koja je bila inspirirana upravo njihovim vjenčanjem u malom mjestu Charleval. Unutar kolekcije nalaze se dvije linije i tri dominantne nijanse – bijela, crvena i crna. Uz vjenčanice, nalaze se i haljine namijenjene gostima te, naravno, odijela za mladoženje.

Otkako je kao 20-godišnjak 2010. zakoračio u svijet luksuzne mode, francuski modni dizajner nije propuštao priliku da iskaže svoju strast prema uređenju prostora i mediteranskom hedonizmu. Modne revije brenda Jacquemus redovito su popraćene pomno osmišljenom živopisnom scenografijom (sjetimo se, primjerice, piste u polju lavande u Valensoleu!), a prije godinu dana predstavio je i svoju prvu kolekciju namještaja.

Linker
23. travanj 2024 20:02