The Arctic Monkeys Matt Helders

 DAN REID/SHUTTERSTOCK
Nakon 3 godine veze

Tajno vjenčanje bubnjara Arctic Monkeysa: Nakon 3 godine ljubavi, Matt Helders oženio repericu

Vjenčanje se održalo tijekom vikenda, a reperica se informacijom pohvalila na Instagramu.

Vjenčanje se održalo tijekom vikenda, a reperica se informacijom pohvalila na Instagramu.

Bubnjar i jedan od osnivača benda Arctic Monkeys, Matt Helders, tijekom vikenda u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku repericu Amandu Blank. Par je informaciju da su trogodišnju vezu okrunili brakom potvrdio na Instagramu, ali još uvijek nisu podijelili fotografije sa same ceremonije.

37-godišnji Helders i 40-godišnja Blank koji su u vezi su od 2020. godine, a vijest o braku objavila je Amanda na svom Instagram profilu gdje je, uz fotografiju na kojoj se ljube, dodala emotikon prstena i napisala: "Stvarno te volim najviše." Bubnjar joj je na to uzvratio prvo komentarom "Možeš li vjerovati?", a nakon toga dodao je još jedan komentar u kojem je u tipičnom britanskom slengu napisao: "Volim i ja tebe - ženo!"

Heldersu je ovo inače drugi brak koji dolazi svega četiri godine nakon razvoda od bivše supruge Breane McDow s kojom dijeli sedmogodišnju kćer Ameliu Darling. Bivšu je suprugu upoznao tijekom snimanja spota u kojem je glumila, a iste te godine su započeli svoju vezu. Dvije godine kasnije potvrdili su zaruke koje su potrajale još tri godine prije talijanskog vjenčanja da bi se nakon svega tri godine braka razveli. Godinu dana nakon toga potvrdio je vezu s američkom repericom Amandom Blank koja je svoju karijeru započela još 2004. godine, a do sad je izdala samo jedan album.

Linker
27. travanj 2024 07:16