Najteži dani

Tragedija u obitelji Ronana Keatinga: Glazbenik shrvan zbog gubitka starijeg brata

Ciaran Keating poginuo je u prometnoj nesreći na crnoj točki poznatoj po udesima, žureći na nogometnu utakmicu svog sina, dok je njegova supruga Annmarie ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti.

Irski pop pjevač i voditelj Ronan Keating proživljava najteže dane: njegov stariji brat Ciaran Keating poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći dok je sa suprugom Annmarie žurio na nogometnu utakmicu njihovog 27-godišnjeg sina, Ruairíja. Tragedija se dogodila u Irskoj, nedaleko od Swinforda na sjeveru zemlje kad se u njihov automobil zabilo vozilo iz suprotnog smjera. Brat nekadašnjeg člana irskog boy banda "Boyzone" poginuo je na licu mjesta dok je njegova ozlijeđena supruga prebačena u obližnju Sveučilišnu bolnicu Mayo. Vjeruje se da joj život nije u opasnosti.

Shrvan glazbenik otkazao je sve angažmane i odjurio svojoj obitelji u Irsku, šokiran strašnim događajem. "To je telefonski poziv o najmilijima koji nitko ne želi primiti. Ronan je ostavio sve čim je čuo što se dogodilo. Pokušava ostati jak zbog obitelji i čini sve što može kako bi bio uz ozlijeđenu šogoricu i utješio nećake", izjavio je izvor Daily Maila.

Njegov brat bio je trgovac automobilima iz gradića Louisburgha na jugozapadu Irske i otac troje djece. Htio je sa suprugom, učiteljicom u srednjoj školi, bodriti sina, igrača nogometnog kluba "Cork City" na utakmici protiv momčadi "Sligo Rovers". Detalji stravične nesreće nisu poznati, osim činjenice da se dogodila na nezgodnom dijelu ceste, poznatom kao crna točka.

Njihovom sinu Ruairíju javili su na poluvremenu utakmice što se dogodilo, a kada se šokirani mladić donekle pribrao, javio je slavnom stricu da mu je tata poginuo.

image

Bend ‘Boyzone‘ u danima najveće slave

ILPO MUSTO/SHUTTERSTOCK

Ronanu Keatingu, koji se proslavio 1990-ih kao član jednog od najpopularnijih irskih pop-bendova, sa svih strana stižu poruke podrške, a među prvima se oglasio nogometni klub njegovog nećaka.

"Izražavamo najdublju sućut obitelji Keating u ovom iznimno teškom trenutku. Neka počiva u miru. Molimo da se poštuje privatnost obitelji u ovom teškom trenutku", poručili su.

Linker
24. travanj 2024 15:05