Colombian singer Shakira performs with Argentine record producer and songwriter Bizarrap on the Sahara Stage during the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California, on April 12, 2024. (Photo by VALERIE MACON/AFP)

 VALERIE MACON AFP
NAJSLAVNIJI FESTIVAL

Od mnogobrojih gostiju iznenađenja pa do okrivanja spola djeteta, Coachella ni ovaj put nije razočarala

Lana Del Ray, Tyler, the Creator i Doja Cat bile su glavne zvijezde festivala, a na pozornici su im se pridružile brojne zvijezde poput Billie Eilish, Keshe i Olivie Rodrigo.

Lana Del Ray, Tyler, the Creator i Doja Cat bile su glavne zvijezde festivala, a na pozornici su im se pridružile brojne zvijezde poput Billie Eilish, Keshe i Olivie Rodrigo.

Coachella 2024., najpopularniji američki festival na otvorenom, koji se od 12. do 14. travnja održavao u kalifornijskom gradu Indio, i ove je godine okupio brojne zvijezde i izvođače, ali i influencere zbog kojih je ovaj događaj ostao tako popularan. Od izvođača do modnih kombinacija, donosimo pregled najznačajnijih trenutaka festivala.

Prvi dan je obilježila Lana Del Rey koja se na pozornicu festivala vratila nakon 10 godina - i to na motoru. Mnogobrojni fanovi jedva su dočekali hitove poput kao što su "Summertime sadness" i "Doin‘ time". Osim toga, Lana je imala posebnu gošću Billie Eilish koja joj se pridružila na pjesmama "Video games" i "Ocean eyes".

image

Sabrina Carpenter 1. dan Coachelle

VALERIE MACON AFP

Argentinski producent Bizarrap je tijekom svog DJ seta publiku iznenadio dolaskom Shakire, koja je otpjevala novu pjesmu “La Fuerte" i tom prilikom najavila da će ove godine ići na svjetsku turneju. Suki Waterhouse je na nastupu otkrila spol djeteta kojeg je u ožujku dobila s glumcem Robertom Pattinsonom. Otkrila je kako su dobili djevojčicu. A posebno se istaknula i pjevačica Sabrina Carpenter, kojoj je ovo bio prvi nastup na Coachelli, a na pozornici je nosila dvije kreacije Roberta Cavallija u čast preminunpokojnom dizajneru.

image

Gwen Stefani and No Doubt nakon 10 godina nastupali zajedno na Coachelli

VALERIE MACON AFP

Bend No Doubt bio je najiščekivaniji nastup drugog dana festivala, s obzirom da su na pozornicu ponovno kao bend stali nakon gotovo deset godina. Posebna gošća im je bila Olivia Rodrigo, koja je zbog tog nastupa nakratko prekinula turneju.

Tyler, the Creator predvodio je subotu, a na pozornicu je između ostalog izveo ASAP Rockyja, kojeg je iz publike gledala njegova partnerica Rihanna. Fanove je dakako oduševilo što su u publici snimili Taylor Swift koja je uživala s dečkom Travisom Kelcejem, ali nije se pridružila na pozornici nijednom izvođaču, unatoč brojnim spekulacijama uoči festivala.

image

Tyleru, the Creatoru pridružio se i ASAP Rocky

VALERIE MACON AFP

Kanadska glazbenica Grimes proživjela je "noćnu moru" na pozornici Coachelle. Naime, tijekom drugog seta oprema se počela kvariti i iako je pokušala publici objasniti što se događa, njezina frustracija je bila vidljiva te je nekoliko puta vikala u mikrofon. Sutradan se na platformi X ispričala te obećala bolji nastup sljedeći vikend.

image

J Balvinu se pridružio i Will Smith

VALERIE MACON AFP
image

Renee Rapp također je bila na trećem danu

VALERIE MACON AFP

Glumac Will Smith bio je poseban gost J Balvinu u izvedbi "Men in black", odjeven u crno odijelo i sunčane naočale kao i u filmu iz 1997. godine. Doja Cat je predvodila treći dan, a na pozornici su joj se pridružili 21 Savage i ponovno ASAP Rocky. Od ostalih izvođača nastupala je Reneé Rapp kojoj je posebna gošća bila Kesha te su zajedno otpjevale hit "Tik Tok".

image

Doja Cat nastupila je posljednju večer

VALERIE MACON AFP

Mnogobrojni izvođači se na pozornici, mnogima omiljene Coachelle pojaviti ponovno već sljedeći vikend u drugom vikendu festivala.

Linker
26. travanj 2024 03:37