bezvremenski stil

Zahuktava se sezona nagrada: Margot i Emily odabrale slične haljine, a Stone oduševila s kristalima

Margot Robbie i Emily Blunt pojavile su se u stilski sličnim modnim kombinacijama na 14. dodjeli Governors nagrada, kojima se nagrađuju životni uspjesi unutar filmske industrije i humanitarna djela.

Margot Robbie i Emily Blunt pojavile su se u stilski sličnim haljinama na 14. dodjeli Governors nagrada, kojima se nagrađuju životni uspjesi unutar filmske industrije i humanitarna djela. Na događanju održanom u Los Angelesu pojavila su se brojna slavna lica kako bi podržala dobitnike počasnih Oscara - 65-godišnju glumicu Angelu Bassett, 97-godišnjeg glumca i komičara Mela Brooksa i 82-godišnju urednicu Carol Littleton - a među holivudskim divama koje su prošetale crvenim tepihom u senzacionalnim izdanjima, pažnju mnogih privukle su dvije glumice.

image

Margot Robbie obukla je crnu maksi haljinu brenda Celine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Margot Robbie, 33-godišnja zvijezda filma "Barbie", ovog se puta odmaknula od svog sada već tradicionalnog ružičastog stila te je obukla crnu maksi haljinu s bočnim izrezima i dubokim dekolteom srebrne boje. Elegantnu je haljinu brenda Celine upotpunila decentnim nakitom, prstenjem kuće Kwiat i vintage parom naušnica Freda Leightona koji datira iz 1950-ih.

image

Emily Blunt pojavila se u kreaciji brenda Miu Miu

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

U ništa manje elegantnom izdanju pojavila se i 40-godišnja Emily Blunt. Zvijezda filma "Oppenheimer" također je obukla crnu maksi haljinu koja je vrlo slična onoj koju je nosila Robbie. Ova kreacija brenda Miu Miu posebno se ističe dubokim dekolteom i sjajnim srebrnim detaljem koji podsjeća na nakit, a Blunt je look odlučila upotpuniti nakitom brenda Tiffany.

image

Natalie Portman zasjala je u haljini brenda Schiaparelli

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Ovim odabirom glumice su još jednom potvrdile da crne haljine, bilo da je riječ o njihovoj duljoj ili kraćoj varijanti, predstavljaju bezvremenski komad koji nikad ne izlazi iz mode. Međutim, na crvenom tepihu modnim odabirima su se iskazale i druge slavne dive. Vrijednost crne haljine prepoznala je i 42-godišnja Natalie Portman koja je zasjala u haljini brenda Schiaparelli. Maksi haljina s velikim izrezom i detaljem u obliku zlatnog lanca savršeno je pratila liniju njezinog tijela, a zvijezda filma "May December" ovaj klasični look upotpunila je crvenim ružem i malim okruglim naušnicama.

image

Penelope Cruz inače je zaštitno lice Chanela pa se tako i na dodjeli pojavila u glamuroznoj kreaciji modne kuće

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Španjolska glumica Penelope Cruz inače je zaštitno lice Chanela pa se tako i na dodjeli pojavila u glamuroznoj kreaciji modne kuće. Gornji dio njezine bijele haljine čini korzet sa cvjetnim uzorkom i gumbima na kojima se nalazi Chanelov logotip, dok donji dio pada u tri sloja i nalikuje na balsku haljinu. Zvijezda filma "Ferrari" koja trenutno broji 49 godina upotpunila je look zlatnom Chanel torbicom s remenom u obliku lanca, parom dijamantnih naučnica i dijamantnim prstenom.

image

Emma Stone ovog puta se odmaknula od uobičajenih kreacija Louisa Vuittona te obukla haljinu modne kuće Fendi

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

S druge strane, 35-godišnja Emma Stone ovog puta se odmaknula od uobičajenih kreacija Louisa Vuittona te obukla haljinu modne kuće Fendi. Ružičastu midi haljinu sa svjetlucavima detaljima dobitnica Zlatnog globusa upotpunila je cipelama na petu u istoj boji i sitnim naušnicama.

Dašak cvijeća donijela je glumica Rosamund Pike koja je stigla u ružičasto crvenoj Erdem haljini, dok je Carey Mulligan odabrala crno bijelu kombinaciju, dok je Florence Pugh oduševila u ružičastoj šljokičastoj kreacije Rodarte.

image

Rosamund Pike

VALERIE MACON AFP
image

Rosamund Pike

VALERIE MACON AFP
image

Carey Mulligan u crno bijeloj Celine haljini

VALERIE MACON AFP
image

Carey Mulligan je pozirala s elegantnim Bradleyjem Cooperom

VALERIE MACON AFP
image

Florence Pugh odjenula je Rodarte

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Linker
01. travanj 2024 17:34