Jodie Turner-Smith i Joshua Jackson na dodjeli Oscara u Los Angelesu u ožujku

 OCONNOR-ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
PRIZNAO GREŠKU

Brak nije za njega: Nakon 4 godine razvodi se zvijezda ‘Preljuba‘ i prva ljubav Katie Holmes

Nakon četiri godine braka kanadski glumac Joshua Jackson i njegova supruga, model i glumica Jodie Turner-Smith podnijeli su zahtjev za razvod.

Koliko god se njihova veza na prvi pogled činilia idiličnom, čini se da brak ipak nije za njega. Nakon četiri godine veze razvode se kanadski glumac, 45-godišnji Joshua Jackson i 37-godišnja američka glumica i model Jodie Turner-Smith, s kojom je prije tri godine dobio kćerkicu Janie. Još proljetos supružnici su se zajedno, blistajući od sreće pojavili na dodjeli Oscara i partyju Vanity Faira u Los Angelesu, a ovog ljeta Joshua Jackson, zvijezda televizijskih serijala "Dawson‘s Creek" i "Preljub", s kćerkicom u naručju šetao je ulicama Los Angelesa i New Yorka...

No, prema informacijama američkog portala TMZ, 37-godišnja glumica podnijela je zahtjev za razvod, a kao razlog za tu odluku navela je "nepomirljive razlike karaktera" s Joshuom Jacksonom. To može značiti svašta, a zahtjev za zajedničkim skrbništvom nad trogodišnjom kćerkicom Janie upućuje na činjenicu da će supružnici svoje vezu nastojati raskinuti na civiliziran način i u tišini.

image

Jodie Turner-Smith i Joshua Jackson razvode se nakon četiri godine braka

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Kao svoju pravnu zastupnicu u brakorazvodnoj parnici Joshua Jacksona angažirao je odvjetnicu Lauru Wasser, čije su usluge prije njega koristili njegovi kolege Kevin Costner i Joe Manganiello, koji se upravo razvodi od kolumbijske zvijezde Sofije Vergare. Odvjetnički ured Laure Wasser poznat je po diskreciji i nastojanju da se svi prijepori i sporne točke razrješe, ako je to moguće dogovorno, iza zatvorenih vrata, jer ne želi da se na sudskim ročištima prljavo rublje, kojeg ima u svakom braku, iznosi u javnost.

image

Zvijezde serijala ‘Dawson‘s Creek‘; Joshua Jackson, Katie Holmes, James Van Der Beek i Michelle Williams

© SONY PICTURES TELEVISION/LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

No, nije tajna da se Joshua Jackson prije veze s Jodie Turner-Smith nije mogao ni zamisliti u braku, jer je više od svega cijenio vlastitu slobodu. Premda je deset godina proveo u vezi s glumicom Diane Kruger, nije mu padalo na pamet da se s njom vjenča i ima djecu, što je na kraju dovelo do raspada njihove veze.

image

Joshua Jackson i Katie Holmes upoznali su se na setu ‘Dawson‘s Creeka‘ potkraj 90-ih

FRED NORRIS/WARNER BROS TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

No, sve se promijenilo kad je prije pet godina, na proslavi 40. rođendana američkog glazbenika Ushera upoznao Jodie Turner-Smith. Bila je to ljubav na prvi pogled: već prve večeri nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog, a nepunu godinu dana kasnije odlučili su se vjenčati. Prvi put su se identičnim vjenčanim prstenjem pojavili na crvenom tepihu na filmskoj premijeri u studenom 2019., Novu godinu su dočekali zajedno u Nikaragvi, a kćerkicu Janie dobili su u travnju 2020.

image

Joshua Jackson s kćerkicom Janie ovog ljeta u Los Angelesu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Da smo se Jodie i ja upoznali pet godina ranije, vjerojatno bi sve ostalo na žestokoj aferi", izjavio je svojedobno glumac koji sam sebe očito najbolje poznaje. U njegovoj ljubavnoj kronologiji specijalno mjesto zauzima glumica Katie Holmes, koju je upoznao na snimanju tinejdžerskog serijala "Dawson‘s Creek": Joshua je bio Katiena prva ljubav, baš kao i ona njemu.

Linker
24. travanj 2024 16:59