IPAK KRAJ

Ella i Charles se razvode nakon četiri godine braka: "Djeca su najbolje što smo proizveli"

Nakon godinu dana šuškanja o bračnim problemima, potvrđeno je da se Ella Dvornik i Charles Pearce razvode.

‘Da, istina je, u procesu smo razvoda‘, potvrdila je za Story uspješna influencerica i glazbenica Ella Dvornik Pearce. Iako šuškanja traju već godinu nada, intenzivnije se počelo pričati o tome nedavno kada je primijećeno da se bračni par više ne prati na Instagramu.

Ella Dvornik i Charles Pearce vjenčali su se na Valentinovo 2019. godine u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka.

"Prije pet godina, kada smo se tek upoznali, Charles me želio odvesti u Vegas i oženiti, ali nisam imala vizu. Doduše, imam je sada. Ima li boljeg načina da se proslavi sretan završetak od novog sretnog početka. Već tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati vjenčanje, ali s obiteljima na drugim krajevima Europe to je bilo stvarno teško. Pa smo se odlučili na ono u čemu smo najbolji, kako bi Frank rekao, "učinili smo to na svoj način". Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. Upravo vjenčani! Balie, volimo te (i ti si službena)", napisala je Ella uz fotografiju s vjenčanja.

Kći Dine i Danijele Dvornik odabrala je vjenčanicu baš po svojoj mjeri - nimalo klasičnu i uobičajenu. Kratka kreacija asimetričnog kroja bila je bijele nijanse, ali po svemu ostalome nije bila nimalo uobičajena. S prednje strane bila je iznad koljena, dok je sa stražnje imala kratki "šlep" koji joj je sezao do gležnjeva, a ispod čipkastog gornjeg dijela, skrivali su se slojevi tila koji su haljinu učinili voluminoznijom. Zahvaljujući kratkoj haljini, za koju je bio zadužen riječki dizajner Juraj Zigman, u prvi plan su došle i cipele, koje inače često ostanu u sjeni vjenčanice: Ella je odabrala model britanske kuće Jimmy Choo.

Kći hrvatskog kralja funka zaručila se za svojeg 13 godina starijeg partnera 2016., isto tako baš na Dan zaljubljenih.

"Ja sam najsretnija osoba u svijetu jer je najdivnija Ella Dvornik rekla “da”. Od trenutka kada sam je sreo, znao sam da ću uvijek biti s njom", napisao je Charles tada, a zaprosio ju je kada su bili na putovanju u Japanu, što je Ellina destinacija iz snova. Ipak, Ella je na četvrtu godišnjicu veze, 2017. godine, otkrila kako to nikako nije bila ljubav na prvi pogled.

"Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit‘ sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit‘ je on bio opušten i spontan kao što sam ja. Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo. Kad mi netko kaže "Blago vam se, baš ste se našli", ja uvijek pomislim "Nismo"", priznala je Ella koja je s Charlesom 2017. godine dobila prvo dijete, kćerkicu Balie Dee, dok su drugu kćer Lumi Wren dobili 2020. godine. Iste te godine, Ella je priznala kako imaju brojne izazove u braku, ali da se s njima dobro nose, s obzirom na to da oboje rade od doma.

image

Ella Dvornik i Charles s kćerima 2020. godine

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Malo je teško kad imaš djecu doma. Ali sad kad je Lumi malo veća i stvorili smo rutinu, uspjeli smo se natjerati da ‘odemo na posao‘. Preselili smo ured u dnevni boravak, čisto da kao stvorimo neko drugo okruženje i sad se opet moramo naviknuti na to. A iskreno ću vam reći. Veliki je test za vezu kad ste oboje stalno doma i jedno drugome u licu, teško je odvojiti privatno od poslovnog, mi nemamo onih osam sati dnevno gdje se ne vidimo...al kažu da je prvih sedam godina najkritičnije razdoblje za vezu. Pa eto sedam je prošlo, idemo vidjet što nas još čeka iza ugla", napisala je tada Ella i dodala kako ju je majčinstvo promijenilo, odnosno da drugačije gleda na život.

"Opreznija sam, puno manje spavam i multitasking mi je sasvim normalna stvar. U mnogim stvarima počinjem nalikovati svojoj mami (ne samo fizički) i već sam se nekoliko puta ulovila kako svojim djevojčicama govorim stvari za koje nisam mislila da će ikada prijeći preko mojih usta."

image

Ella, Charles, Balie i Charlesova majka

VEDRAN PETEH/CROPIX

I dok sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli sve izazove vezane uz posao i majčinstvo, bračne probleme zadržala je za sebe pa je tako i ove godine u veljači na godišnjicu braka objavila posvetu svojem suprugu.

"Prošli smo sve doslovno u ovih 10 godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve. Al‘ djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proizveli! Cheers četvrtoj godini! Kako smo se istrpili ovako ludi, samo nebo zna, idemo dalje, spremni na sve", napisala je tada Ella.

Linker
25. travanj 2024 15:02