Lani su Ant Anstead i Renée Zellweger proveli vikend na Havajima s njegovim sinovima Hudsonom i Archiejem

 FLIGHTRISK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
POTVRDA LJUBAVI

Zaruke Renee Zellweger: Spremna za drugi brak, nikad nije bila sretnija

Američka glumica Renee Zellweger objavila je zaruke s deset godina mlađim engleskim TV voditeljem Antom Antsteadom, s kojim je u vezi dvije godine.

Američka glumica Renee Zellweger objavila je zaruke s deset godina mlađim engleskim TV voditeljem Antom Antsteadom, s kojim je u vezi dvije godine.

Američka glumica Renee Zellweger, 54-godišnja holivudska zvijezda koja se proslavila ulogom filmske Bridget Jones, zaručila se s engleskim TV voditeljom Antom Ansteadom s kojim je u vezi dvije godine. Upoznali su se i prohodali u trenutku kad se 44-godišnji Anstead razvodio od svoje druge supruge Christine Haack, s kojom je dobio sina Hudsona, koji će u rujnu proslaviti četvrti rođendan, a iz prvog braka ima i dvoje tinejdžera - Archieja i Amelie.

Prema izvorima bliskim paru pripreme za svadbu su u punom jeku, a da se nešto sprema bilo je moguće zaključiti po Ansteadovim objavama na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu, primjerice, nedavno je objavio fotografije s obiteljske proslave na kojoj Renee Zellweger potpuno opušteno pozira i zabavlja se sa svo troje njegove djece.

image

Renee Zellweger u šetnji s psima i Hudsonom Ansteadom, sinom svog zaručnika

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Datum i lokaciju vjenčanja pokušat će zadržati u tajnosti i nadaju se da će u tome uspjeti. Oboje su nevjerojatno tajnoviti i žele da to bude privatna proslava njihove velike ljubavi, a ne javni događaj", govore izvori bliski paru. Da je njihova veza čvrsta pokazuju i zajedničke fotografije koje Antstead objavljuje na svom profilu na Instagramu, dok Renee Zellweger na svom profilu objavljuje isključivo fotografije vezane uz posao.

image

Lani je Renee Zellweger otkazala dolazak na dodjelu Oscara i zabavljala se s Antom Ansteadom i njegovim sinovima u Disneylandu

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Renee Zellweger bila je 1999. zaručena za komičara Jima Carreyja, a 2005. udala se za country zvijezdu Kennyja Chesneya, ali njihov brak je razvrgnut i sudski poništen nakon svega četiri mjeseca. Glumica je kao razlog za poništenje braka navela "prevaru", a glazbenik je kasnije objasnio što je taj pravni termin u njihovom slučaju zapravo značio.

image

Renee Zellweger i Ant Anstead u vezi su dvije godine

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Nisam bio spreman za brak, nisam znao što taj oblik veze zapravo znači i shvatio sam da to jednostavno nije za mene", izjavio je Chesney, koji je jedan od najpopularnijih američkih country glazbenika. Renee Zellweger bila je dvije godine u vezi s kolegom Bradleyjem Cooperom, a nakon njega je sedam godina provela s glazbenikom Doyleom Bramhallom II. Britanskog voditelja Anta Ansteada upoznala je dok su dogovarali njezino gostovanje u njegovoj emisiji, a ljubav je planula na snimanju.

image

Renee Zellweger proslavila se ulogom Bridget Jones

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Kao par su savršeno kompatibilni, sve se dogodilo samo od sebe, jednostavno su kliknuli, a trenutak za oboje nije mogao biti bolji. Renée je kreativna i voli ljude koji razmišljaju izvan okvira, a Ant je sigurno takav. Uz to je brižan otac i vrlo angažiran u humanitarnim aktivnostima", govori izvor blizak paru.

Linker
27. travanj 2024 02:05