ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK FOR BAFTA
Novi dečko

Anna Kendrick skrivala je duže od godinu dana ljubavnu vezu s producentom serije ‘South Park‘

Holivudska glumica dobro je iskoristila činjenicu da je zbog pandemije popustila pažnja sedme sile: uspjela je zamesti tragove nove ljubavi s ocem triju djevojčica koje još uvijek nije upoznala.

Holivudska glumica dobro je iskoristila činjenicu da je zbog pandemije popustila pažnja sedme sile: uspjela je zamesti tragove nove ljubavi s ocem triju djevojčica koje još uvijek nije upoznala.

Ljubavni život u doba pandemije nekima ide na ruku: uspijeva im sakriti lijepe vijesti iz ljubavnog života od sedme sile, barem neko vrijeme. Među njima je i holivudska glumica Anna Kendrick (36) - već više od godinu dana tajno se viđa s kolegom Billom Haderom (43). Glumac te komičar poznat kao kreativni direktor i producent urnebesne crtane serije "South Park" i zvijezda filma "Slatka, mala tajna", upoznali su se 2019. na setu božićnog filma "Noelle". Tumačili su uloge brata i sestre čiji je zadatak bio - kako to u blagdanskim filmovima obično biva - spasiti Božić. No, magazin People otkriva kako je među njima zaiskrilo kasnije, kad su se opet sreli u talk showu "Saturday Night Live" čiji su bili gosti.

image

Bill Hader nakon propalog braka bio je u vezi s Rachel Bilson.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Anna Kendrick za Gloriju: ‘I ja se borim s brojnim sumnjama i nisam uvijek raspoložena za druge‘

Tek su tada otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog, a najvažnije je bilo, tvrdi upućeni izvor, da on voli nasmijavati druge a Anni baš to treba. Zasad uspijevaju izbjeći zajedničko fotografiranje, vjerojatno zbog njegovih kćeri iz prvog braka s redateljicom Maggie Carey (47): Hayley (7), Harper (9) i Hannah (12). Naime, Hader je prije ulaska u vezu s Annom Kendrick prekinuo s glumicom Rachel Bilson (40), zvijezdom serije "Južnjačko srce" pa njegovim djevojčicama treba malo više vremena naviknuti se na novo lice u tatinom društvu.

Ni glumici koja se afirmirala ulogom karijeristice u filmu "Up in the air" s Georgeom Clooneyem, nikamo se ne žuri. Iza nje su veze s britanskim redateljem Edgarom Wrightom (47), holivudskom zvijezdom Jakeom Gyllenhaalom (41) te britanskim snimateljem Benom Richardsonom (46) pa joj zasad odgovara veza koja obećava, ali nije pretjerano zahtjevna.

image

Anna Kendrick bila je u vezi i s holivudskom zvijezdom Jakeom Gyllenhaalom.

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako ona vidi dejtanje, pojasnila je prije dvije godine za The Sydney Morning Herald nakon što je prihvatila jednu od glavnih uloga u seriji "Love Life" na HBO Max-u, a radi se o urbanoj djevojci koja pokušava pronaći normalnog dečka: "Ljudi ulaze u vaš život i vi rastete i oni vas mijenjaju, a ono što naučite od njih može biti stvarno negativno ili pozitivno." Izgleda da joj je Bill Harder pomogao odvažiti se za potonje.

Linker
09. svibanj 2024 06:52