MATA/AFP/PROFIMEDIA
Sada se super slažu!

Bolji su kao prijatelji: Ovi su poznati parovi nakon prekida ostali u odličnim odnosima

Iako su brojni krajevi hollywoodskih ljubavi bili popraćeni dramatičnim situacijama, nekoliko njih pokazalo je kako je prijateljstvo nakon veze doista moguće.

Iako su brojni krajevi hollywoodskih ljubavi bili popraćeni dramatičnim situacijama, nekoliko njih pokazalo je kako je prijateljstvo nakon veze doista moguće.

Iako smo u svijetu Hollywooda navikli da kraj strastvenih romansi bude popraćen dramatičnim sukobima među bivšim partnerima, a katkad i javnim obračunima, čini se kako u svijetu poznatih i slavnih ipak nije sve tako sivo. Naime, brojni su bivši partneri i supružnici i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima - neki su danas jako dobri prijatelji, a drugi se i dalje smatraju obitelji. U nastavku donosimo priče nekoliko poznatih parova koje svakako mogu biti primjer ostalima.

image

Trojica braće nekad su bili pravi srcolomci.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Joe Jonas i Taylor Swift

Romansu teenagerskih zvijezdi iz 2008. pamte mnogi, a brojni su mediji pisali o tome kako je najstariji brat obitelji Taylor ostavio preko telefona. Joe je tih dana bio jedan od najpoželjnijih teen frajera, no njegov se odnos s Taylor do danas znatno promijenio. Naime, ona je 2016. godine priznala kako je požalila što ga je prozvala u emisiji Ellen DeGeneres nakon prekida.

"To je bilo previše... Sada se smijemo tome, bile su to neke teenagerske stvari", kazala je 2016. u istoj emisiji.

Njih dvoje posljednjih su godina više puta viđeni kako se druže, a Joe i njegova supruga Sophie Turner čak su prisustvovali Taylorinom gostovanju u emisiji Saturday Night Live krajem 2021. godine. Netom prije nastupa, Sophie je nosila šal i prsten iz Taylorine linije odjeće te je priznala kako je njezin veliki fan.

image

Lisa i Lenny zajedno su pozirali i na Met Gali 2015. godine.

/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Lisa Bonet i Lenny Kravitz

Bonet i Kravitz, roditelji glumice Zoë Kravitz, razveli su se 1993. nakon šest godina braka. Međutim, bivši par uspostavio je blisku prijateljsku vezu, čak i nakon što je Lisa započela romansu s Jasonom Momoom 2017.

"Ljudi ne mogu vjerovati koliko smo Jason i ja bliski i koliko sam još uvijek povezan s Lisom", rekao je Lenny za magazin Men's Health. Lenny je kazao i kako mu je, čim su se upoznali, Jason bio poput brata, a i sada često objavljuju zajedničke fotografije.

Čitajte i: Modno usklađeni supružnici u iščekivanju: Glumica i pjevač privukli pažnju idealnim ljetnim krpicama

image

Nakon njegovog razvoda od Angeline Jolie, Jennifer i Brad postali su dobri prijatelji.

LUCY NICHOLSON/AFP/PROFIMEDIA

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Aniston i Pitt dramatično su se razišli 2005. godine nakon glasina o njegovoj aferi sa sada već bivšom suprugom, Angelinom Jolie. Nakon njihova razvoda, Aniston i Pitt postali su dobri prijatelji, a Brad se čak pojavio na proslavi Jenniferina 50. rođendana. Kasnije se šuškalo i kako Aniston jako drži do Brada u prijateljskom smislu te da je uvijek tu za njega.

image

Jenna i Chaning još uvijek su bliski te zajednički odgajaju kćer.

LANDMARK/PROFIMEDIA

Channing Tatum i Jenna Dewan

Nakon razlaza, Tatum i Dewan, koji imaju kćer Everly, poručili su obožavateljima u zajedničkoj izjavi u travnju 2018. da su još uvijek obitelj. Mjesec dana kasnije, glumac je plesačicu nazvao "baby" na svom Instagram storyju povodom Majčina dana. U listopadu 2018., nakon što su oboje ušli u nove veze, objavili su video u kojem sa svojom kćerkicom obilježavaju Halloween.

Linker
30. travanj 2024 19:20