Taylor Swift

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Rijedak medijski istup

Taylor Swift nakon cijelog svijeta osvojila i buduću svekrvu Donnu Kelce: "Impresionirana sam"

Majka Travisa Kelcea imala je privilegiju među prvima poslušati pjesme s novog albuma slavne glazbenice koja je na njemu opjevala ljubav s njezinim sinom - proglasila ga je najboljim do sada, a nju izuzetno talentiranom ženom.

Majka Travisa Kelcea imala je privilegiju među prvima poslušati pjesme s novog albuma slavne glazbenice koja je na njemu opjevala ljubav s njezinim sinom - proglasila ga je najboljim do sada, a nju izuzetno talentiranom ženom.

Nema dileme da su glazbenica Taylor Swift i igrač američkog nogometa Travis Kelce par iz snova. Uostalom, slavna kantautorica nekoliko pjesama na svom novom albumu The Tortured Poets Department posvetila je upravo njihovoj ljubavi.

A o njezinom novom albumu progovorila je i Travisova mama Donna Kelce koju s Taylor Swift uglavnom gledamo na tribinama kako navijaju za njegov klub Kansas City Chiefse. Donna Kelce sudjelovala je na prvom QVC samitu Age of Possibility u Las Vegasu, koji se bavio pokretanjem poslovne i programske inicijative usmjerene na žene starije od 50 godina.

image

Vatrene navijačice Donna Kelce i Taylor Swift

JON SOOHOO/UPI/PROFIMEDIA

Među ostalim dotaknula se i svoje, po svemu sudeći buduće snahe. ‘‘Album sam poslušala isto jutro kada je objavljen i jednostavno sam ostala impresionirana. Ona je vrlo talentirana žena i mislim da je to vjerojatno njezino najbolje djelo do sada‘‘, kazala je Donna Kelce za People.

Na pitanje ima li kakav savjet za Taylor o starenju i zrelim godinama, jednostavno je odgovorila: "Njoj ne treba moj savjet ni za što. Zapravo, nadam se da će ona meni dati neki koristan savjet."

Osim što je poznata kao mama vrhunskih sportaša, Travisa i Jasona koji se prije nekoliko mjeseci umirovio od profesionalnog igranja nogometa, Donna Kelce cijeli život radila je kao bankovna financijašica pa ima iskustva i kao zaposlena žena s punim radnim vremenom zbog čega se uostalom i našla u ulozi gošće na ovom summitu.

image

Taylor Swift i Travis Kelce u ljubavi su od rujna 2023.

JENNIFER JOHNSON FO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovaj događaj govori o osnaživanju žena jer mnoge misle da ako marljivo rade da će to biti primijećeno i nagrađeno. To se neće dogoditi i moraju shvatiti da trebaju tražiti ono što žele, izboriti se za posao", istaknula je Kelce.

Linker
06. svibanj 2024 08:55