Vogue Taiwan
Starleta niže uspjehe

Kim Kardashian ostvarila nešto što nije pošlo za rukom mnogim glumicama i manekenkama

2014. godine, potez Anne Wintour mnogi su proglasili velikim fijaskom, no Kim je uspjela sve iznenaditi

2014. godine, potez Anne Wintour mnogi su proglasili velikim fijaskom, no Kim je uspjela sve iznenaditi

Kad je 2014. godine na kioscima diljem svijeta osvanulo izdanje magazina Vogue s Kim Kardashian i Kanyeom Weston na naslovnici, mnogi su otvoreno negodovali.

Vogue

Kim i Kanye bili su drugi celebrity par nakon Cindy Crawford i Richarda Gerea koji je 'modna biblija' pozvala na snimanje naslovnice, što je zgrozilo modne kritičare i hejtere starlete koja je slavu sagradila putem reality showa.

Ipak, urednica Anna Wintour znala je da tada predstavlja pop fenomen o kojem će se još dugo pričati, a sama Kim na naslovnicama Voguea pojavila se još neočekivano mnogo puta.

Vogue Australia

Vogue Australia

2015. osvanula je na naslovnici magazina Vogue Australia, krajem iste godine na coverima španjolskog Voguea i brazilskog Voguea , 2016. ponovno na naslovnici australskog Voguea, a u rujnu 2017. pojavila se u seksi izdanju na naslovnici beauty izdanja magazina Vogue Mexico.

Vogue Spain

Vogue Brazil

Vogue Mexico

Ljubav između 37-godišnje majke troje djece i slavnog Voguea i dalje je u punom jeku jer je upravo izašla i njezina sedma naslovnica, ovaj puta za beauty izdanje magazina Vogue Taiwan.

© Kim Kardashian/Instagram

Na naslovnici i u editorijalu Kim izgleda glamurozno i moćno, odjevena u krzno, s plavom kosom i besprijekornim make-upom na licu, a velikim uspjehom pohvalila se i na svojoj aplikaciji gdje je izjavila da je počašćena činjenicom da se na naslovnici Voguea našla čak sedam puta, u šest zemalja!

Vogue Taiwan

Linker
30. travanj 2024 07:10