MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
POSLJEDNJE ZBOGOM

Najteži dan Oprah Winfrey: Otac joj je izgubio bitku s bolešću u 88-oj godini

Televizijska voditeljica tuguje zbog gubitka svog oca, Vernona Winfreya, koji je preminuo u petak 8. srpnja 2022.

Televizijska voditeljica tuguje zbog gubitka svog oca, Vernona Winfreya, koji je preminuo u petak 8. srpnja 2022.

Planetarno popularno voditeljicu Oprah Winfrey sustigli su teški dani. Njezin otac Vernon Winfrey izgubio je bitku s bolešću o kojoj se nije puno znalo. Oprah je u subotu na Instagramu podijelila tužnu vijest. Uzrok smrti u ovom trenutku nije poznat, ali se zna da je Vernon neko vrijeme bio bolestan.

Shrvana 68-godišnja voditeljica odala je počast svom ocu još jednom objavom s video isječkom na kojem je pokazala iznenađenje koje je za njega priredila 4. srpnja.

"Prije manje od tjedan dana odali smo počast mom ocu u njegovom dvorištu. Moja prijateljica i gospel pjevačica Wintley Phipps otpjevala mu je pjesmu. Osjećao je ljubav i sve do posljednjeg trenutka dok više nije mogao govoriti‘‘, napisala je Oprah.

"Jučer sam s obitelji uz njegovu postelju imala svetu čast svjedočiti kako čovjek koji mi je podario život, udiše svoj posljednji dah", nastavila je.

Čitajte i: Daje sve od sebe: Oprah Winfrey pripremila iznenađenje svom bolesnom ocu

"Jednostavno smo osjećali da mir ulazi u sobu kada je izdahnuo. Taj Mir još uvijek postoji. Sve je dobro. Hvala vam na molitvama i dobrim mislima", zaključila je voditeljica.

Podsjetimo, tijekom proteklih nekoliko dana, Oprah je dokumentirala kako provodi vrijeme u Nashvilleu, gdje trenutno živi njezin otac. Također je podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima provodi vrijeme s obitelji, kao i video s prijateljicom Gayle King dok su zajedno pripremale doručak.

image

Oprah Winfrey i otac Vernon u mlađim danima

PUBLICITY STILL/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA PUBLICITY STILL/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Voditeljica je simboličnog 4. srpnja priredila zabavu svom ocu Vernonu Winfreyju, a u video isječku koji je podijelila na svom Instagramu, Oprah je rekla da je, iako je bila pravi domaćin roštilja, zapravo htjela iznenaditi oca.

"Moj otac je bolestan pa smo željeli da svi njegovi prijatelji dođu i slave ga dok još je još uvijek tu", poručila je tada.

Na pitanje svoje najbolje prijateljice Gayle King je li njezin otac "uzbuđen" zbog proslave, Oprah je rekla: "On uopće ne zna da je ovo za njega."

Po svemu sudeći Oprah je svega nekoliko dana prije njegove smrti omogućila ocu najljepše uspomene na koje se izrazito ponosi, budući da ih je više puta podijelila na društvenim mrežama.

Linker
27. travanj 2024 13:43