JUBILEJ Prisjetite se 15 Glorijinih novogodišnjih naslovnica

Pročitajte cijeli članak:

Od 2000. godine, kada je krenuo, Glorijin projekt s “veličanstvenima”, ljudima koji su svojim postignućima na raznim područjima obilježili godinu, već je prerastao u tradiciju, a ove godine slavi i jubilej.

Već 15 godina Gloria se prihvaća ovog produkcijski zahtjevnog projekta koji se snima na atraktivnim lokacijama i na kojem radi “vojska” stilista, frizera, šminkera, fotografa…

Povodom izlaska jubilarne naslovnice prisjećamo se svih ljudi i naravno, naslovnica, tokom minulih 15 godina, koje možete pogledati u fotogaleriji!

Rekord u pojavljivanju na naslovnicama drži troje Splićana: glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni i njegova kolegica Severina bili su pet puta među osobama godine, a atletičarka Blanka Vlašić četiri puta – uključujući i naš prvi izbor. Tada su na naslovnici bili još i plivač Gordan Kožulj, glumci Bojana Gregorić-Vejzović i Goran Grgić, glazbenici Vanna i Goran Karan, TV urednik i voditelj Denis Latin, manekenka Ljupka Gojić, filmski redatelj i producent Igor Mirković te atletičarka Ivanu Brkljačić.

I nju i Blanku tada smo predstavljali kao zvijezde u usponu, baš kao i mnoge druge mlade nade koji su kasnije ostvarili uspješne karijere. Primjerice, Saša Lozar i Nera Stipičević, koji su kao finalisti glazbenog showa Supernova na našoj novogodišnoj naslovnici osvanuli 2003., a glumica Doris Pinčić 2011., kad se proslavila serijalom “Larin izbor”.

Glorijino povjerenje opravdao je i tenisač Borna Ćorić (2013.) te velike svjetske nogometne zvijezde Luka Modrić (2007.) i Darijo Srna (2009). Prije sedam godina smo ugostili i rukometaša Domagoja Duvnjaka: tada je bio dečko koji obećava, a sada je jedan od najboljih igrača na svijetu.

Glorijina novogodišnja naslovnica je, dakle, potvrda uspjeha i društvenog statusa, ali i ukazano povjerenje onima čije vrijeme tek dolazi.

Pogledajte 15 Glorijinih novogodišnjih naslovnica!

Linker
29. travanj 2024 02:54