Profimedia
IZLET NA JAMAJKU

Princ Harry i Meghan Markle na tajnom vjenčanju zaboravili na 'kraljevska' pravila

Nešto manje od godine dana su u vezi, a već planiraju vjenčanje - odnosno njihovi fanovi to rade umjesto njih. Šuškanja o tome da je najpoželjniji neženja s kraljevskih dvora napokon pronašao onu zbog koje je spreman i pred oltar sve su glasnija nakon što je princ Harry svoju djevojku, glumicu Meghan Markle, poveo na tajno vjenčanje jednog od najbližih prijatelja.

Iako je Meghan Markle već upoznala većinu kraljevske obitelji, između ostalih i princa Williama i njegovu suprugu vojvotkinju Catherine, upravo je odlazak na vjenčanje jednog od njegovih najboljih prijatelja Toma Inskipa potaknuo napise da je princ Harry sljedeći na redu. Vjenčanje je održano u hotelu Round Hill u Montego Bayu na Jamajci, ekskluzivnom resortu iza čijeg uređenja stoji američka kuća Ralph Lauren. Iako je u fokusu romantičnog bijega bio drugi par, putovanje je potaknulo šuškanja da će princ Harry postaviti životno pitanje već prije ovog ljeta. Naravno, za vjenčanje s tamnoputom Amerikankom, koja je usto i razvedena, princ mora tražiti dopuštenje kraljice Elizabete II., a s obzirom na to da je i njegov prijatelj potvrdio da se nekadašnji "zločesti dečko s kraljevskih dvora" spreman smiriti, čini se da će uskoro glumica najpoznatija po ulozi u serijalu "Face" biti poznatija kao vojvotkinja Meghan.

Splash News

Ipak, novi omiljeni par britanskih dvora na Jamajci je zaboravio na sve "kraljevske" korake koji ih očekuju u njihovoj vezi, a koliko su još uvijek izvan kraljevskih obveza i pravila pokazuje i njihovo izmjenjivanje nježnosti na vjenčanju bez imalo suzdržavanja u čemu su ih uhvatili paparazzo fotografi čije "ulove" možete pogledati u novom broju magazina Gloria.

Linker
16. travanj 2024 10:31