Dere_Cansu_231110_316
EKSKLUZIVNO: CANSU DERE
Sve ljubavne tajne zvijezde ‘Ezela’
24.11.2010. 0 gloria

Jesu li glumci Cansu Dere i Kenan İmir­zalıoğlu u vezi, kao što nagađaju svi turski mediji, ili nisu – s obzirom na to da oni o tome već mjesecima šute kao zaliveni – pitanje je koje si postavljaju obožavatelji “Ezela”, trenutačno najpopularnijeg TV serijala u Turskoj.

Činjenica da su oboje lani, nekako u isto vrijeme, prekinuli veze sa svojim dotadašnjim partnerima izaziva pozornost: 30-godišnja Cansu Dere je os­­tavila popularnog turskog komičara Cema Yil­­maza (37), s kojim je lani glumila u komediji “Os­­manlijski kauboji” snimljenoj prema njegovom scenariju, a 36-godišnji Kenan İmirzalıoğlu je prekinuo vezu s pet godina mlađom glumicom Zeynep Beserler, s kojom je prohodao na snimanju TV serijala “Sumrak”. U njemu su 2003. igrali brata i sestru.

Zanimljivo je da je u drugoj sezoni tog serijala manju ulogu dobila i Cansu Dere, kojoj je to bio televizijski debi. S obzirom na to da su prije “Ezela” zajedno glumili i u filmu “Yandim Ali: Posljednji osmanlijski kauboj”, Cansu Dere i Kenan İmir­zalıoğlu imali su dovoljno vremena da se upoznaju i zbliže. A kako turski producenti ljubavne veze rođene na setu obično taje od javnosti sve do svršetka snimanja serijala – kao što je to bio slučaj s Halitom Ergencom i Bergüzar Korel u “1001 noći” – istina vjerojatno tek treba izaći na svjetlo dana.

Dotad se turski mediji zabavljaju prometnim skan­­­dalima glumice rođene 14. listopada 1980. u An­­­kari. Proljetos je ostala bez vozačke dozvole na šest mjeseci pošto je za upravljačem uhvaćena u pijanom stanju, a prošli mjesec policajci su ponovno zaustavili njen automobil kojim je upravljala bez vo­­začke dozvole – zbog čega je sada očekuje suđenje.

Prije nego što je postala glumica, Cansu Dere je bila dru­­ga pratilja na izboru za Miss Turske 2000. Neko vrijeme je bila uspješan model u Turskoj i Parizu, gdje je živjela dvije godine, a na Sveu­či­lištu u Istanbulu tri je godine studirala arheologiju, ali nije diplomirala.

 – Od malih nogu su me zanimali povijest i arheologija te književnost i povijest umjet­­nosti. Žao mi je što nisam di­­plo­­mirala, posebno zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pa­­ž­nje uložili u mene. Bili su očajni kad sam postala manekenka jer je to prema njihovu mišljenju potpuno besmislen posao, i apsolutno su u pravu. Ljepota sama po sebi je precijenjena: kakva vam korist od lijepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi – govori Can­­su Dere, koja je svoju sreću pronašla kao glumica.

- Kad sam bila model, prilazili su mi mnogi redatelji i nagovarali me da se okušam pred kamerom jer im se svidjelo moje lice. Bila sam uvjerena da mi laskaju, a onda su počele pljuštati ozbiljne ponude – govori Cansu Dere, koja je s Halitom Ergencom zvijezda lanjskog hita “Gorka ljubav”. U toj ljubavnoj drami igra naivnu fotografkinju Oyu, suprugu sveučilišnog profesora koji je istodobno vara s dvije žene.

- Tko ne nauči što je bol, u ži­­vo­­tu neće spoznati ni sreću. To je Oyina priča, ali i priča svake žene koja je uistinu voljela. Ona je na­­ivna i nevina, ali na kraju shvati da u njenom suprugu postoji skrivena strana koja kad-tad mora izaći na vidjelo – kaže Cansu, čije ime na turskom znači “voda života”, a živi u elitnoj istanbulskoj četvrti Bebek, smještenoj uz Bospor na europskoj strani.

Zasad u svom luksuznom stanu živi sama, a svog dragog, ako je uistinu u vezi s Kenanom İmirzalıoğluom, svaki dan viđa na setu “Ezela”.

- Obožavam glumu, ali ne i slavu jer na javnom mjestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja riječ i svaki moj postupak je pod povećalom, a ta­­ko je ponekad uistinu naporno živjeti. No, kad bolje razmislim, to je mala cijena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi – zaključuje Cansu Dere.

Kruno Petrinović 

28.12.2014.
baby_boom_800

2014. godina bila je prava baby boom godina

2014. godina bila je godina ljubavi za mnoge...

27.12.2014.
razvodi_800

Parovi koji su se razišli u 2014.

Iako je 2014. bila godina koja će se...

26.12.2014.
Nikolina_800

Nikolina Ristović s kćerkicom Unom Sofijom svima čestitala Božić

Nikolina Ristović koja je početkom prosinca rodila svoju...

08.12.2014.
800x600

Ultimativna rasprodaja knjiga i popusti do 90 posto na Bestseller.hr

Jesu li glumci Cansu Dere i Kenan İmir­zalıoğlu…

0
komentara

Connect with Facebook