INTERVJU

Edo Maajka: Tonči Huljić me ne može smisliti

Edo Maajka gostovao je na Anteni Zagreb, a tom prilikom ispričao je svoje mišljenje o kolegama s estrade.

– Na kraju svega imam dobro mišljenje o Severini. Mislim da je ona za seksualnost žena u Hrvatskoj napravila više nego bilo tko drugi! Neke bitne stvari koje bi trebale doći s demokracijom, sa slobodama, kroz njen život i njezina istupanja puno su lakše i dostupnije ženskom dijelu publike. Ne samo ženama u Hrvatskoj, već ženama na cijelom Balkanu. Ona je jako utjecajna – rekao je Edo, dok je komentirajući sukob između Tonča Huljića i Remi, stao u obranu kolegice.

– Ima žena pravo, a mi svi o tome govorimo i kroz pjesme upozoravamo na taj ‘kvalitet’. Ja sam to lijepo objasnio u pjesmi ‘Prži’. Tonči i ja nismo nikad popričali, a ja mislim da on mene ne može smisliti. Čak mi je rekao jedan prijatelj koji je dobar s njim: “‘Tonči je rekao za tebe da si ti duboko iskvarena osoba i da će se to pokazati u budućnosti” – ispričao je, a onda krenuo na vedrije teme i podijelio detalje života u Tel Avivu.

– Mislim da kad postaneš roditelj dobiješ taj neki posebni energetski kanal u sebi koji onda utječe na sve ostale energetske kanale. To je neki ventil i neki osigurač koji se uključi kad čovjek dođe do nekih svojih limita. Drago mi je što sam sada postao roditelj i što nisam to postao prije, jer bi to bilo jako loše. Imam neki stav da muškarci prije tridesete godine nisu baš za roditeljstvo. I žene isto. Trebaš proći dosta toga i raščistiti puno stvari s egom. Moja kći više zna naš jezik nego hebrejski jer sam ja s njom non-stop, a žena mi radi. Šećemo se, kuhamo, jedemo. Bio sam na porodu i plakao sam. Super je to osjećaj. Preporučio bih to svakom muškarcu ako može. Moja supruga je zakon. Lud sam za njom. Moja supruga ima karakter dosta sličan meni. Pričljiva je osoba. Smiješna je. ‘Provaljuje’ više nego ja. Presretan sam s njom – zaključio je Edo.

Linker
24. travanj 2024 03:47