ĆAĆA U ZAGREBU

Elegantne glumice zasjale na premijeri trilera

Nakon što je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli ovjenčan trima Arenama, za režiju, kameru i sporednu žensku ulogu, novi film Dalibora Matanića “Ćaća” premijerno je prikazan zagrebačkoj publici u utorak navečer. U kinu Multiplex dvije prekrasne protagonistice, Judita Franković i Iva Mihalić , zasjale su u crnim haljinama, oduševivši vedrim karakterom i vitkim stasom.

Žanrovski triler tmurne obiteljske problematike snimljen za desetak dana u hladnim ličkim bespućima došla su pogledati i brojna poznata lica, uglavnom iz glumačke i filmske branše, pa je premijera protekla u ugodnoj prijateljskoj atmosferi.

Nakon projekcije, čiji je formalni dio vodila Ida Prester , u klubu Khala priređen je prigodni party na kojem je nasmijana ekipa filma primala čestitku za čestitkom. Za stolom s Ivom Gregurevićem , koji je u “Ćaći” oduševio suspregnutom izražajnošću, mogle su se vidjeti glumice Marija Škaričić i Leona Paraminski , koja se na časak odvojila od dečka Tina Komljenovića . Joško Lokas jedva je dočekao zagrliti Matanića, pridruživši se čestitarima među kojima su bile i glumice Jelena Perčin , Nada Gačešić-Livaković , Jelena Lopatić, Tanja Smoje, Ana Maras, Barbara Nola , Ecija Ojdanić sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom te glumac Jasmin Mekić, scenograf Ivan Veljača s djevojkom, manekenkom Anitom Dujić , redatelji Nevio Marasović i Lukas Nola, pisac Renato Baretić, voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić.

“Ćaća” u redovnu distribuciju kreće u četvrtak, 24. studenog.

Linker
26. travanj 2024 01:53