RAZOTKRIVANJE

Ksenija Marinković: Ja sam kulerica na rubu živaca

Zagrebačka glumica Ksenija Marinković , rođena prije 44 godine u Virovitici, ponovno je pokleknula pred šarmom mlađeg muškarca, doduše samo u filmu ‘Neka ostane među nama’, nagrađenom na festivalu u Karlovym Varyma, no ni u stvarnom životu ne bi imala ništa protiv takve veze – jer je bračni krah sa šest godina mlađim kolegom Kristijanom Ugrinom očito nije obeshrabrio.

Ksenija Marinković ujedno je s ulogom u filmu “Neka ostane među nama” osvojila i Zlatnu arenu za sporednu žensku ulogu na Pulskom filmskom festivalu.

Jeste li ikad, poput Marte iz filma, poželjeli opljačkati banku? – O da! Na to pomislim svaki put kad uđem u minus na računu i shvatim da nema šanse da dobijem na lotu ili pronađem kovčeg pun novca.

A ponovno ljubiti mlađeg muškarca? – Ne bih imala ništa protiv još jedne takve veze.

Kojem poroku ne možete odoljeti? – Cigaretama i kavi.

Što biste promijenili na sebi? – Nekad ništa, a nekad sve.

Kako biste opisali svoj temperament? – Kulerica na rubu živaca. Na ljude ostavljam dojam da sam hladna i nepristupačna, zbog čega mi se boje prići, a zapravo sam temperamentna.

A idealnog muškarca? – Trebao bi biti mudrac koji sve razumije i nikoga ni za što ne optužuje. Osim toga, treba biti društven i strašno zaljubljen u mene.

Jeste li kada pisali pjesme? – Nisam, ali ne znači da neću. Nikako da se odvažim.

Koji je najsmješniji trač koji ste čuli o sebi? – Niti jedan mi nije bio smiješan. Svi su me rastužili.

Vjerujete li u kreme protiv bora? – Nemam izbora nego vjerovati.

Jeste li stroga majka? – Djeca mi kažu da nisam. I da samo mislim da sam stroga. Naime, kad nešto zabrljaju, zapjenim se i vičem, a oni me pokušavaju nasmijati grimasama. Obično uspiju u tome.

Koji je najvažniji savjet koji ste dali kćeri Korani (13) i sinu Kosti Kaiju (14)? – Volite sebe i volite svaki svoj dan!

Tanja Vučičević

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelo Razotkrivanje s Ksenijom Marinković pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 811) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
13. travanj 2024 18:39