TATA O ODGOJU

Sandi: Sin je luđi od kćeri, takav sam i ja bio

Sandi Cenov vratio se s trodnevnog skijanja na kojem je neplanirano završio sa svojim društvom, a kako je po cijele dane skijao, posebno su mu nedostajala djeca, šestogodišnja Zara i trogodišnji Mikula, s kojima na skijanje planira krajem siječnja.

– S djecom na skijanje idem tek krajem siječnja, nijedno od njih još ne ide u školu pa nismo vezani datumima praznika. S društvom sam samo skijao po cijele dane, a kada su djeca tu, provodim vrijeme s njima. U Zagrebu ih često vodim u kino, želim im usaditi tu naviku koju i ja i supruga imamo. Zanimljivo mi je kako oni reagiraju na filmove koje gledamo, a često ih vodim i po drugim događanjima u gradu – ispričao je Sandi kako provodi vrijeme s djecom, koju je nedavno odveo na premijeru filma “Krš i lom”. Iako se trudi jednako odgajati Zaru i Mikulu, primjetio je kako je sin nešto življi od kćeri.

– Trudim se jednako odgajati svoje dvoje djece, ali primjećujem da je sa sinom više posla. Muško je uvijek luđe, takav sam i ja bio, a kći je mirnija. Ona je prve korake u skijanju napravila sama, a onda sam je prepustio u ruke stručnjacima u školi skijanja. Nisam htio ništa forsirati jer mi je bitno da djeca zavole taj sport i da traže još, a onda ja kao roditelj usmjeravam kada je vrijeme za odmor i za topli čaj. Mislim da ću isto postupiti i sa sinom, koji još nije naučio skijati. Nikada djecu ne treba prisiljavati na nešto – otvoreno je Sandi odgovorio na pitanje o odgoju svoje djece.

Linker
14. travanj 2024 18:46