PR
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Moja druga svadba bila je u svakom pogledu bolja

Popularni pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je premijerno predstavio pjesmu Svadba, koju je otpjevao u duetu s Tifom, i otkrio kako mu je njegova druga svadba u svakom pogledu bila bolja od prve.

– Snimio sam duet s čovjekom koji mi je stvarno bio idol u djetinjstvu. Dok smo snimali u studiju koljena su mi klecala, jer sam osjećao idolo poklonstvo kazao je Sandi Cenov o pjesmi koja je inspirirana stvarnim događajem, a govori o udaji žene koja je Sandijevom prijatelju bila prva ljubav.

Premijeru nove Sandijeve pjesme Svadba Dalibor Petko je iskoristio kako bi nagovorio poznatog pjevača da usporedi svoja dva vjenčanja – prvo s Brankom Bebić, sada Krstulović i drugo vjenčanje sa sadašnjom suprugom Ilinom Cenov.

– Na prvoj svadbi 1995. godine bio sam još fasciniran estradom, pa mi je u svatovima bilo više kolega nego pravih prijatelja, a drugi put su bili samo najbliži ljudi priznao je Sandi i dodao da su na drugoj svadbi svatovi bili veseliji, dok se na prvoj popilo više vina.

Na dvije Sandijeve svadbe isti je bio samo bend i to što je njegova majka na obje svadbe plakala.

– Mama je plakala od sreće drugi put, a prvi put je bila na rubu suza, ali ne… – izjavio je Sandi s osmijehom na licu ne dovršivši misao, a njegova izjava nasmijala je popularnog voditelja.

Pogledajte video!

Linker
26. travanj 2024 11:58