LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 20: Alyssa Milano attends the Lifetime Summer Luau on May 20, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Lifetime)
Getty Images for Lifetime
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 20: Alyssa Milano attends the Lifetime Summer Luau on May 20, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Lifetime)
Getty Images for Lifetime

Pozitivna na Covid

Alyssa Milano već četiri mjeseca osjeća posljedice bolesti: 'Mislila sam da umirem, to nije prevara'

Alyssa Milano otkrila je da je teške simptome bolesti preživjela još u ožujku, kada su joj testiranja pokazala negativan rezultat, a nakon što je još četiri mjeseca 'vukla' neke neugodne posljedice odlučila je podvrgnuti se još jednom testu na antitijela Covida-19.

Američka glumica Alyssa Milano (47) pozitivna je na antitijela Covida-19, nakon dva negativna testa, a na testiranju je ustrajala jer se ranije ove godine jako razboljela te još mjesecima vuče neke od posljedica.

Svoj rezultat Alyssa je podijelila na Instagramu uz riječi da je "u biti imala svaki simptom Covida" ranije ove godine, ali su joj rezultati bili negativni dok je bila bolesna.

 

Objavila je svoju fotografiju na kojoj nosi masku s kisikom. "Ovo sam ja 2. travnja, nakon što sam već dva tjedna bila bolesna. Nikad prije nisam bila tako bolesna. Sve me boli. Izgubila sam njuh. Osjećala sam kao da mi slon sjedi na prsima. Nisam mogla disati. Nisam mogla zadržati hranu u sebi, Izgubila sam 4,5 kilograma u dva tjedna. Bila sam zbunjena. Imala sam blago povišenu temperaturu. A glavobolje su bile prestrašne", napisala je.

Četiri mjeseca sa simptomima

U takvom stanju, glumica se testirala na koronavirus, dva puta pred kraj ožujka, ali su rezultati bili negativni isto kao i njezin test na antitijela - kojem se podvrgnula nakon što joj je bilo malo bolje.

Međutim, kako tvrdi Milano i dalje je nastavila život s nekim uznemirujućim simptomima poput: vrtoglavice, želučanih tegova, neredovitih mjesečnica, palpitacija srca, kratkog daha, gubitka kratkoročne memorije i generalne malaksalosti. A sve to traje, tvrdi glumica, već četiri mjeseca - zbog čega je odlučila provesti još jedno testiranje na antitijela u krvi.

 

"Pozitivna sam na antitijela, imala sam Covid-19. Htjela sam da znate da je sistem testiranja manjkav i da ne znamo prave brojke. Također sam htjela da znate kako ova bolest nije prevara. Mislila sam da umirem", upozorila je glumica.

Zatim je rekla kako će donirati svoju plazmu, u nadi da nekome može spasiti život i pozvala je obožavatelje da budu oprezni, nose masku, provode socijalnu distancu i propisane mjere.

Pročitajte i:

Goran Ivanišević se obratio svima nakon tri tjedna izolacije: 'Napokon mogu na slobodu'

Fotografija Jennifer Aniston iz bolnice svima tjera suze na oči: 'Hvala svima na molitvama'

Nini i Mateu korona je uništila vjenčanje: 'Jako nam je žao, ali u ovome ima i nešto pozitivno'

Glumac koji se koronom zarazio prije tri mjeseca preminuo nakon 91 dana u bolnici