Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Omiljeni likovi

Brandon i Brenda i dalje su u kontaktu: 'Redovito se čujemo, ona je borac, bila je dobre volje'

Glumica hit serije iz devedesetih posljednjih godina vodi bitku za zdravlje, nakon nekoliko godina remisije, ovog proljeća vratio joj se karcinom, a njeni kolege nisu je zaboravili.

Poznati su kao televizijski blizanci Brandon i Brenda iz popularne serije "Beverly Hills 90210", a iako već desetljećima ne glume u toj seriji za mlade koja ih je proslavila Jason Priestley (51) i Shannen Doherty (49) i dalje imaju prijateljski odnos.

Ona je bila problematična cura Hollywooda, sve dok se javnosti nije otvorila o svojoj bitci za zdravlje i borbi s rakom dojke. Iako je bolest bila u remisiji od 2017., početkom ove godine Shannon je objavila kako joj se karcinom vratio.

Kao pravi prijatelj, Jason je u kontaktu sa svojom sestrom s ekrana, a o njezinom stanju posljednjih mjeseci govorio je i u nedavnom intervjuu.

'Shannen je stvarno snažna cura, ona je borac, oduvijek je bila borac'.

"Javim se Shannen svakih nekoliko mjeseci, samo da bih vidio kako je i da je pozdravim", kazao je Priestley za australsku emisiju Studio 10.

USA. Shannen Doherty and Jason Priestley  in ©Fox Television series:  Beverly Hills 90210 ( 1990-2000 ).,Image: 417930282, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Kao Brenda i Brandon Wals u seriji Beverly Hills, 90210

"Shannen je stvarno snažna cura, ona je borac, oduvijek je bila borac. I znam da će se nastaviti boriti najviše što može. Posljednji put kad smo se čuli bila je jako dobre volje", otkrio je glumac.

'Čarobnica' i 'Buffy'

Nakon što je u veljači otkrila da joj se rak dojke vratio, u ožujku je glumica dala nešto veći uvid u to koliko joj prijatelji pomažu, kako su stalno uz nju i pomažu joj da vodi aktivan život dok se bori s karcinomom.

"Nakon povratka raka i drugih stresova, vratila sam se. Brinem se za sebe i prihvaćam svaki dan. Nije uvijek lako. Ima dana kada sam potištena ili jednostavno lijena. Ali izguram sve uz pomoć prijatelja", napisala je u poduljoj objavi na Instagramu. Glumica je naučila i zdravo kuhati, a uz to što eksperimentira u kuhinji i redovito vježba.

Sa Shanneninog Instagrama vidljivo je da najviše vremena provodi s kolegicom glumicom Sarah Michelle Geller, kućna druženja, sunčanje u vrtu i međusobna zafrkancija često su ono što Doherty objavljuje. Tako se zvijezda serije "Čarobnice" druži s glavnom zvijezdom serije "Buffy, ubojica vampira".

Uz ljubav svog života

Osim što se često smije i uživa s kolegicom, "Brenda" ima idiličan odnos sa suprugom, fotografom Kurtom Iswarienkom, s kojim je u braku od 2011. Upravo je njega uz majku navela kao svoj najveći oslonac.

"Naše vjenčanje bilo je iznimno, prvenstveno jer smo se jedno drugome zakleli na ljubav u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, da volimo i cijenimo jedno drugog. Ti zavjeti nikada nisu značili koliko znače sada. Kurt je uz mene od početka moje bolesti i uz njega se osjećam voljeno kao nikada prije. Za njega bih primila metak kako bih ga zaštitila. On je moja srodna duša. Moja druga polovica. Blagoslovljena sam", poručila je Shannen još za vrijeme prve borbe s opakom bolešću.

Ništa manje emotivna nije bila njezina posljednja objava, o povratku karcinoma, vijest je obznanila na televizijskoj emisiji "Dobro jutro, Amerika".

"Saznat će se za koji dan ili tjedan, da sam u četvrtom stadiju, rak mi se vratio, i zato sam sada ovdje. Još uvijek to nisam procesuirala. Gorka je to pilula", kazala je proljetos Shannen. Idući je dan u intervjuu za kuću ABC otkrila da je upravo zbog dijagnoze na neko vrijeme prestala objavljivati na društvenim mrežama.

"I da, želim pozitivu, i da želim biti svjetionik drugim ljudima - ili barem netko s kime se ljudi mogu poistovjetiti i s kime mogu iskreno razgovarati, o tome koliko je teško. Želim biti sirova i iskrena o svemu", kazala je Shannen.

Pročitajte i:

Slavna Brenda otkrila zastrašujuću vijest o borbi s rakom: 'Ionako ćete saznati prije ili kasnije, nitko ovo ne zaslužuje'

Potpuni promašaj: Nakon prvih šest epizoda, otkazan je remake kultne serije iz 90-ih

Suprug je uz Shannen Doherty prošao sve faze liječenja i cijeni svaki trenutak s njom

U 53. godini života preminuo Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'

Linker
19. travanj 2024 17:35