Sipa USA / ddp USA / Profimedia
Službeno je!

Emma Roberts otkrila spol prvog djeteta: Sretnu vijest glumica je objavila uz nježne fotografije

Mladi glumački par dugo je čekao s potvrdnom vijesti o prinovi, a sada kada su to napravili otkrili su i da čekaju sinčića.

Mlada glumica otkrila je sretne vijesti, Emma Roberts (29) potvrdila je šuškanja da iščekuje svoje prvo dijete s dečkom Garrettom Hedlundom (35). Potvrdu vijesti o trudnoći podijelila je s pratiteljima na Instagramu, ujedno i otkrivši spol bebe.

"Ja i moja dva najdraža dečka", napisala je Emma uz tri fotografije na kojima ona i Garrett miluju njezin trudnički trbuščić.

Julia Roberts, slavna teta mlade glumice komentirala je objavu riječima "Volim te".

A javila se i kolegica iz serije "Kraljice vriska" Lea Michele: "Bit ćeš najbolja mama. Volim te Em! Mame dečkića zajedno", uputila joj je riječi ohrabrenja kolegica koja je i sama mlada mama.

Sretni zajedno

Da nećakinja glumice Julije Roberts očekuje dijete nespretno je "otrkila" glumičina majka Kelly Cunningham, naime neki pratitelji su joj čestitali na prinovi, na čemu se buduća baka zahvalila - i tako potvrdila da Emma očekuje prvo dijete. No, sada su sretne vijesti u obitelji Roberts i službeno potvrđene.

Emma Roberts i Garrett Hedlund prvi put su snimljeni zajedno u ožujku 2019. kada su se u šetnji New Yorkom držali za ruke, nakon toga moglo ih se vidjeti posvuda iako su odlučili svoju vezu držati vrlo privatnom na društvenim mrežama.

Iako su izljeve nježnosti ovi mladi glumci odlučili zadržati za "stvarni život", a ne za društvene mreže, tu i tamo fotografi ih uhvate kako zajedno uživaju, bilo da kuglaju i zezaju se ili da se grle ispred luksuznog hotela Foru Seasons u Beverly Hillsa.

Pročitajte i:

Od afere do 18 godina sretnog braka: Julia Roberts u samozatajnom snimatelju pronašla je srodnu dušu

Mlada glumica i nećakinja Julije Roberts otkrila sretnu vijest: Za sve je 'kriva' njezina majka

Slavna glumica popustila kad se zaljubila: 'A govorila sam da se nikad neću udati ni imati djecu'

Najvažniji modni događaj u Londonu nitko nije želio propustiti, ali svi su gledali u Juliju Roberts

Linker
19. travanj 2024 06:54