PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Hrabra odluka

Mnogi joj nisu vjerovali pa je Chrissy odlučila pokazati ožiljke od operacije: 'Vjerujte mi, vani su'

Iako se proslavila kao model u kupaćem kostimu, supruga Johna Legenda, priznala je da su joj u tome 'pomogle' i malo dorađene grudi, jedna je od rijetkih slavnih osoba koja je javno progovorila o estetskim zahvatima takve prirode još je početkom godine najavila da želi izvaditi implantante iz grudi, a nakon što je to učinila, mnogi joj ne vjeruju.

Bivši model i majka dvoje djece Chrissy Teigen vrlo je otvoreno govorila o povećanju grudi te kako joj implantanti smetaju nakon što je rodila. Najavila je i - obavila vađenje implantanata iz grudi, no sada je supruga pjevača Johna Legenda učinila nešto neobično. Htjela je dokazati mnogima koji joj ne vjeruju da se zaista podvrgnula tom zahvatu.

"Nekoliko mojih prijatelja stalno mora ponavljati ljudima da sam stvarno izvadila implantante, ovo su ožiljci", kazala je ova 34-godišnjakinja u videu podignuvši svoj žuti top bikinija.

Instagram
Chrissy je u svom IG storyju pokazala da ima svježe ožiljke na grudima.

A da bi uklonila svaku sumnju Chrissy je nekoliko minuta nakon toga, također u storyjima podijelila i cenzuriranu fotografiju sa same operacije. "Vjerujte mi", napisala je.

'Želim moći zakopčati haljinu...'

Početkom godine Teigen je prvi put otkrila da je ugradila implantante u prsa i to kada je imala 20 godina. "To je više bila stvar za kupaći kostim. Mislila sam ako ću pozirati ležeći na leđima, želim da su čvrste", kazala je ova nekadašnja manekenka koja se proslavila 2010. pozirajući za Sports Illustrated.

View this post on Instagram

making my world famous titty biscuits!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Krajem svibnja već je krenula s pripremama za operaciju, budući da je pandemija koronavirusa bila u jeku, prije operacije testirala se na Covid -19, da bi zatim objasnila zašto. "Vadim umjetne grudi! Bile su mi odlične mnogo godina, ali sada sam ih se zasitila. Htjela bih moći zakopčati haljinu u svojoj veličini, leći na trbuh bez mučenja. Ništa strašno, ne brinite se. I dalje ću imati grudi, ali to će biti čisto salo. A to je ono što cicke jesu u startu - čudesna vreća masti", napisala je Chrissy uz svoju fotografiju iz mladosti kada je zbog nešto mršavije figure, i prije operacije, imala znatno manje grudi.

Nakon operacije u lipnju prijatelji su Chrissy priredili tematsku zabavu, sa smiješnom tortom koja je izgledala kao nadgrobni spomenik za njene umjetne grudi "RIP 2006 - 2020", pisalo je na torti.

U međuvremenu Chrissy uživa sa suprugom Johnom Legendom i njihovo dvoje djece, na jahti, ploveći u Meksičkom zaljevu uz bazen i more te često objavljuje snimke ili fotografije sebe u oskudnoj, ljetnoj odjeći, odnosno kupaćem kostimu, u kojem je vrlo vidljivo da joj ni nakon operacije apsolutno ništa ne nedostaje.

Pročitajte i:

Političar kukao zbog testiranja na koronu, pa ga poznata manekenka javno brutalno 'poklopila'

Proslavila se kao model u kupaćem kostimu, a sad priznaje da je požalila što je zbog toga povećala grudi

Chrissy Teigen predstavila hit trend - baloner do poda 'pomeo' ulice

Napokon je otkriven nasljednik Idrisa Elbe: Ovo je najseksi muškarac godine

Linker
16. travanj 2024 19:46