Marko Todorov / CROPIX
ponosna tetka se pohvalila

Obitelj slavi! Ljubavna bajka Ivana Todorića i Milice Mihajlović blagoslovljena još jednim djetetom

Iva Todorić ne može sakriti sreću što je po peti put postala tetka! Pohvalila se putem društvenih mreža da je stigla još jedna beba u obitelj Todorić.

Obitelj Todorić slavi dolazak prinove na svijet, naime, Ivan Todorić i Milica Mihajlović dobili su drugo dijete. Vijest je s javnošću na svom Instagram profilu, putem 'storyja', podijelila ponosna tetka Iva, ne skrivajući sreću i uzbuđenje zbog bebe koja je stigla njezinom mlađem bratu i njegovoj partnerici.

Iako su ljeto proveli velikim dijelom i u Dubrovniku, Milica i Ivan žive već neko vrijeme u Švicarskoj, a upravo je u tamošnjoj privatnoj poliklinici krajem 2017. Milica rodila dječaka. Samozatajni par upoznao se, podsjetimo, prije 11 godina u New Yorku. Ivan je tamo boravio zbog poslovnih obaveza, a Milica je nosila modnu reviju. Sudbonosni susret završio je vezom.

Zagreb, 271015.
Avenija Dubrovnik 15.
U paviljonu 10 Zagrebackog velesajma odrzava se prva vecer BIPA FASHION.HR-a.
Na fotografiji: Iva Balent i Milica Mihajlovic.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić / CROPIX
Iva Todorić i Milica Mihajlović bliske su otkako je bivša manekenka s Ivinim bratom Ivanom ušla u vezu.

Ozbiljna veza od samih početaka

Šest mjeseci kasnije, Ivan je pokazao koliko ozbiljno misli pa je Milicu doveo na svadbu najboljeg prijatelja i tamo je upoznao s ostatkom obitelji Todorić. Iako su nakon pet zajedničkih godina nakratko prekinuli romansu, pomirili su se tijekom Miličine rođendanske proslave u Beču i otad su nerazdvojni. Iako se nagađa o njihovoj svadbi, to nije javno poznato jer par iznimno čuva svoju privatnost.

Dubrovnik 140712.
Na vikend u Dubrovnik stigli su Ivan Todoric i njegova dugogodisnja djevojka Milica Mihajlovic. Stigli su kasno sinoc, a jutos su se spustili do Straduna popiti kavu. 
Na slici je mladi par na putu od Straduna prema kuci, ispred dominikanskog samostana.
Obitelj Todoric posjeduje kucu u Dubrovniku.
Foto: Sinisa Sunara / Cropix
Siniša Sunara / CROPIX
Milica i Ivan romantična ljeta vole provodi u Dubrovniku pa ih se tamo od samih početaka ljubavi može sresti tijekom ljetne sezone.

Kada im se rodio sin, Milica i Ivan nisu se javno oglašavali, no ponosi djed Ivica tada je putem društvenih mreža sa svima podijelio svoju sreću. Tako veliku sreću, kazao je, nemoguće je ne podijeliti s drugima

Čitajte i:

Napokon radosna vijest za Todoriće: Krajem ljeta stiže prinova u obitelj

Idila u obitelji Todorić: Napokon svi na okupu

EKSKLUZIVNO! Todorićeva Milica rodila u Zürichu!

Linker
07. travanj 2024 13:22