Stilistica Karla Kaić i poduzetnica Iva Todorić Balent
 Davor Matota
OBITELJSKA FOTOGRAFIJA

Idila u obitelji Todorić: Napokon svi na okupu

Iako im 2018. neće ostati u najljepšem sjećanju, na licima obitelji Todorić nema ni traga brigama u ovo blagdansko vrijeme, što je pokazala Iva Todorić obiteljskom fotografijom na kojoj su okupljeni svi - od jednogodišnjeg Vida do 67-godišnjeg ponosnog djeda.

S obzirom na to da su prošli Božić proveli odvojeno, za obitelj Todorić ovaj će ostati u posebnom sjećanju. Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić ponosno je pozirao okružen svojom obitelji: u naručju drži najmlađeg unuka Vida (1), a oko njega su poredani ostali unuci. Naravno, na fotografiji su i njegova supruga Vesna, sinovi Ivan i Ante te kći Iva. Upravo se Iva pohvalila lijepim obiteljskim trenutkom i otkrila kako su joj to najvažnije osobe u životu.

Uz nju na fotografiji su njezina djeca koju je dobila u braku s bivšim suprugom Hrvojem Balentom: Tara, Ivan i Ante, a tu su i Ema, Lucija i Ivica, djeca Ante Todorića i Martine Novosel koji su se također, usred krize s Agrokorom, razveli.

Da bi obitelj bila potpuna nedostajala je samo Milica Mihajlović, partnerica Ivana Todorića koji je s njom lani dobio prvo dijete - sinčića Vida.

- Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti - objavio je tada Ivica Todorić.

Linker
19. travanj 2024 17:41