1 - Sipa USA / ddp USA / Profimedia
Knjiga izlazi uskoro

Ovo im baš sada ne treba: Bivša prijateljica i savjetnica Melanije Trump piše 'eksplozivne memoare'

Žena koja je do nedavno njegovala prijateljstvo, a kasnije i poslovnu suradnju, sa suprugom Donalda Trumpa prije dvije godine neslavno je morala napustiti mjesto suradnice, sada je najavila izlazak knjige u kojoj će do detalja opisati sve što zna o američkoj prvoj dami.

Predsjednik SAD-a Donald Trump i prva dama Melania Trump još jednom su u situaciji da o njima piše neki od njihovih (bivših) suradnika i pripadnika bliskog kruga. U američkim medijima odjeknula je vijest da će dugogodišnja prijateljica i bivša savjetnica prve dame Stephanie Winston Wolkoff objaviti memoare pod imenom "Melania i ja" (Melania and me, u originalu), knjiga bi trebala izaći 1. rujna.

Winston Wolkoff u svojoj knjizi sjećanja trebala bi u detalje opisati dugogodišnje prijateljstvo s gospođom Trump, ali i svoj angažman u inauguracijskom odboru kao i u Bijeloj kući, prije nego je svrgnuta s te pozicije.

Eksplozivan prikaz prijateljstva

"Eksplozivan prikaz s nizom dokaza o prijateljstvu dugom 15 godina između Stephanie Winston Wolkoff i Melanije Trump, kao i zapažanja o naj kaotičnijem sastavu u Bijeloj kući u povijesti", piše u opisu knjige na najavnoj stranici.

Stephanie Winston Wolkoff, Melania Trump, Rachel Roy
Candlelight dinner, Washington DC, USA - 19 Jan 2017,Image: 311972198, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spaulding/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Spaulding/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephanie Winston Wolkoff i Melania Trump snimljene u 2017. kada je prijateljstvo i suradnja bilo na životu.

Vijest o ovom izdanju došlo je u vrijeme kada su Trumpovi i Bijela kuća suočeni s još dva, ne baš laskava portreta. Bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost John Bolton objavio je knjigu o svom vremenu u sklopu Trumpove administracije, izdanje je izašlo krajem lipnja. Uz to je predsjednikova nećakinja Mary Trump najavila svoje memoare o obitelji "Previše i nikad dosta" (Too Much and Never Enough), koji bi trebali izaći za koji dan.

Od sve tri knjige, upravo ova koju piše Winston Wolkoff, trebala bi pružiti najveći uvid u često nedokučiv svijet prve dame.

Razišli se prije dvije godine

"U svojim memoarima Winston Wolkoff bilježi svoj put od njihova prijateljstva koje je započelo u New Yorku do uloge povjerljive savjetnice prve dame pa sve do naglog i vrlo javnog odlaska, te do života nakon Washingtona u kojem radi kao zagovornica za dječja i ženska prava", piše u opisu knjige.

O Winston Wolkoff američki su mediji počeli negativno pisati u 2018., u kontekstu da je zaradila previše novca od organizacije predsjedničkih događanja, pisalo se da je Winston Wolkoff primila oko 26 milijuna dolara za organizaciju takvih događanja.

"Jesam li dobila otkaz? Ne. Jesam li osobno dobila 26 milijuna ili 1,6 milijuna? Ne. Jesu li me bacili pod autobus? Da.", kazala je u službenoj izjavi 2019. godinu dana nakon što je napustila službene dužnosti.

Pročitajte i:

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

Melania Trump: Od omražene Slovenke do moderne stilske ikone

Ivanka i Melania Trump - hladni rat u odajama tajni

Tiffany Trump usred drame u Bijeloj kući: Loši odnosi s ocem postali su još gori

Linker
19. travanj 2024 14:05