SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Cool tata

Sve češći posjeti na koje doslovno juri: Brad Pitt na motoru svratio u posjet bivšoj i djeci

Brad Pitt je poznat po svojoj strasti prema motociklima, za koje ne žali dati i milijunske iznose, u garaži ih ima nekoliko, a kroz gradsku gužvu najviše voli sjesti na motor, tako je bilo i sada kada je ponovno išao do svoje bivše partnerice i njihove djece.

Slavni glumac Brad Pitt strastveni je ljubitelj motora, to mu je po prometno zakrčenom Los Angelesu i najdraže prometalo te ga često koristi. A sjeo je na motor i prilikom posljednje posjete djece i bivše supruge Angeline Jolie. Da je cool tata koji odlično izgleda na motoru vidi se iz samog pogleda na fotografiju Brada koji ležerno odjeven pristiže do kuće bivše partnerice.

S kacigom na glavi i zaštitnim rukavicama, ukucao je šifru ispred ograde i uvezao se u dvorište. Njegova opsesija motorima je već poznata stvar, a u svojoj kolekciji ima doista impresivne i skupe primjerke - od motora iz Drugog svjetskog rata za koji je dao više od dva milijuna kuna, do jednog od najskupljih motora na svijetu - Ecosse Titanium Series XX, Brad u garaži ima i Yamahu R1, a Ducati Desmosedici RR te Indian Larry koji je izrađen po narudžbi. Bez obzira znate li o kakvim se jurilicama radi jasno je da ovaj hollywoodski ljepotan ima potrebu za brzinom.

Los Feliz, CA  - Brad Pitt is spotted entering and exiting Angelina Jolie's private community this afternoon on one of his many motorcycles. Brad presumably was stopping by to visit the kids as it has been reported the two have been getting along a lot better lately.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 547938604, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brad Pitt stiže u posjet Angelini i djeci

Motor mu je sigurno najbrži način da od svog doma stigne do kuće uskoro bivše supruge Angeline i njihovo šestero djece. Iako su papire za razvod predali još u rujnu 2016. on nije finaliziran jer pravna bitka oko skrbništva nad djecom i podjelom imovine još traje.

Odnos s bivšom sve je bolji

Iako im je već godinama odnos bio iznimno narušen posljednje vrijeme Brad i Angelina navodno su ga izgladili pa sada glumac redovito viđa djecu. "Pandemija je svima teško pala, a tako i njima. Pravni dio razvoda se usporio. Brad redovito viđa djecu, no još uvijek se ništa pravno nije definitivno riješilo", izjavio je izvor za američke medije.

Los Feliz, CA  - Brad Pitt is spotted entering and exiting Angelina Jolie's private community this afternoon on one of his many motorcycles. Brad presumably was stopping by to visit the kids as it has been reported the two have been getting along a lot better lately.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 547938503, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glumac na ulazu u Angelinin dom ukucava šifru od alarma.

Tako se od početka srpnja Brada može često vidjeti pred domom Angeline Jolie. "Trebalo je puno vremena i stručne terapije da bi bili gdje su danas. Mlađa djeca provode vrijeme između dva doma, a Brad je presretan zbog toga, obožava provoditi vrijeme s njima i čini se sretnijim", izjavio je izvor blizak glumcu.

Glumac tako definitivno ima razloga za slavlje, na koje može dodati i poslovni uspjeh, osvojio je nominaciju za nagradu Emmy. Zbog svoje uloge infektologa dr. Anthonyja Faucija u emisiji Saturday Night Live, Pitt moguće ponovno osvoji tu nagradu. Prvu je osvojio 2002. za cameo ulogu u seriji "Prijatelji".

Pročitajte i :

Razvod Brada i Angeline je 'na čekanju'! Odnosi se popravljaju, sve češće boravi na njenom imanju

Brad Pitt ne odmara: Posljednji put kada je imao ovakvu ulogu, upoznao je fatalnu Angelinu

Nitko ih ne može spojiti: 'Zbog druženja s Bradom osjećam se kao da sam gola u školi, nevjerojatno'

Što mu se dogodilo? Brad Pitt iznenadio svojim zapuštenim izgledom: Nimalo ne mari za vanjštinu

Linker
17. travanj 2024 20:24