Getty Images
Konačno progovorila

Nitko ih ne može spojiti: 'Zbog druženja s Bradom osjećam se kao da sam gola u školi, nevjerojatno'

Mlada glumica konačno je otkrila pozadinu iza njezinog intenzivnog druženja s jednim od najpopularnijih glumaca današnjice, a usput se osvrnula i na ton kojim se o njihovom druženju govorilo u javnosti - budući da su je otvoreno kritizirali kao nekoga tko nije dostojan poznatog glumca.

Ako se o nečijem ljubavnom životu u posljednje vrijeme nagađalo i pogađalo onda je to definitivno holivudski ljepotan Brad Pitt. O svom singl statusu glumac je govorio i prilikom zahvalnih govora tijekom sezone dodjela nagrada, koju je ulogom u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" doslovno poharao. Analize je li se vratio svojoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston, došle su do usijanja tijekom dodjele SAG nagrada, na kojima je Jen slavila zbog uloge u "The Morning Show", a on joj je čestitao čvrsto je primivši za ruku.

Svi pričaju samo o Jennifer i Bradu, zajedničke fotografije su zapalile internet

Zatim se govori o njegovom odnosu s drugom bivšom suprugom Angelinom Jolie i njihovo šestero djece, jesu li našli zajednički jezik, smetaju li njoj njegove prijateljice i "prijateljice", je li zbog njezinih ucjena propustio pojaviti se na dodjeli BAFTA nagrada? A jedna od tih prijateljica, s kojima je kontinuirano viđen od kraja prošle godine je i njegova kolegica Alia Shawkat, poznata po ulozi u seriji "Arrested Development".

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Brad Pitt is spotted out with Alia Shawkat.  The pair are seen leaving the opening night after party for Ethan Coen's '
Gio/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brad i Alia snimljeni kako odlaze sa zabave u studenom 2019.

Njihove izlaske i druženje budno prate losanđeleški paparazzi, a svijetom se nadvija upitnik iznad glave. Ima li tu nešto više od prijateljstva? Prvo su viđeni u studenom 2019. na jednoj izložbi, nakon toga uslijedili su zajednička druženja po koncertima, izložbama, restoranima. Dane u karanteni također su provodili zajedno, paparazzi su snimili Aliju da često posjećuje Bradovu vilu na Beverly Hillsu.

Čak su i njeni prijatelji ispitivali

Glumica je konačno progovorila i to upravo o svom odnosu s Pittom. "Mislila sam si: 'O bože, ne vjerujem'", prisjetila se svoje reakcije na prve natpise da su Pitt i ona par. "Ne hodamo, samo smo prijatelji", kazala je glumica.

Ozbiljno je: Brad Pitt dolazi na sva događanja na kojima je jedna kolegica, a s njom se vraća i kući

Čak su i njezini prijatelji komentirali natpise i raspitivali se o navodnoj vezi s Bradom. "I prije se pisalo o meni, ali nikad tako, nekontrolirano", kazala je Shawkat u razgovoru za Vulture.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Brad Pitt is spotted with Alia Shawkat at the Wilding Cran Gallery in Los Angeles. The actor was first spotted on a night out with the Arrested Development actress at a play in Los Angeles on September 21st.  The pair who appear to be spending more time together recently were seen exploring the “L.A. on Fire”  exhibit at the gallery on November 16, 2019. The couple spent about ten minutes taking in German artist, Martin Werthmann's
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pitt i Shawkat dijele ljubav prema umjetnosti, često su viđeni na izložbama.

"Osjećam se preplavljeno. To je osjećaj kao da si gol u školi, poput: 'O, bože, svi me gledaju", rekla je Shawkat. Zatim je objasnila kako se uopće upoznala i sprijateljila s poznatim glumcem.

Povezao ih je redatelj Spike Jonze, koji ju je na filmskoj premijeri prije nekoliko godina upoznao s Bradom Pittom, a dvoje glumaca odmah je kliknulo. "Vrlo brzo smo postali prijatelji, a Brad me upoznao sa svojom grupom prijatelja i tako je to počelo", rekla je Alia.

Nedostojna partnerica

Alia glumi od svoje devete godine, kada je dobila prvu ulogu u filmu "Three Kings" Spikea Jonze, deklarira se kao queer, iračkih je korijena i svjesna je svoje netipične ljepote.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Brad Pitt is spotted with Alia Shawkat at the Wilding Cran Gallery in Los Angeles. The actor was first spotted on a night out with the Arrested Development actress at a play in Los Angeles on September 21st.  The pair who appear to be spending more time together recently were seen exploring the “L.A. on Fire”  exhibit at the gallery on November 16, 2019. The couple spent about ten minutes taking in German artist, Martin Werthmann's
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Alia Shawkat svjesna je da mnogi ljudi misle kako nije 'dostojna' partnerica Bradu.

U cijelom iskustvu s tabloidnim novinarstvom, koje je ova 31-godišnjakinja doživjela proteklih mjeseci primijetila je da je njezina navodna veza s Pittom postala vijest najviše zbog toga što je za mnoge ona netipična žena koja bi Bradu bila dostojan par.

U mnogim tabloidima pronalazila su se 'opravdanja' za druženje Pitta i Shawkat, a ona kretala su se od 'ona Brada uči umjetnosti' do 'pomaže Bradu tijekom velike promjene', dakle prišili su joj ulogu nekoga tko bi ga trebao zaliječiti dok ne nađe neku novu Jennifer Aniston.

LOS ANGELES, CA - JULY 11:  Actress Alia Shawkat attends the screening of A24's
Getty Images
Prvu filmsku ulogu Alia Shawkat dobila je s devet godina.

"Za njih je to nešto kao: 'Ne kužimo? Ova cura je čudna? Tako je drugačija, zašto su opće skupa? Previše sam se približila kralju maturalne zabave pa se odjednom svi pitaju tko je sad ova kučka'", iskrena je Shawkat.

Pročitajte i:

Što mu se dogodilo? Brad Pitt iznenadio svojim zapuštenim izgledom: Nimalo ne mari za vanjštinu

Brad Pitt ponovno ljubi? Dva puta uhvaćen u prisnom druženju s kolegicom, iako tvrdi da nije u vezi

Kako joj to samo uspijeva? Jennifer Aniston obožavaju svi - čak i njezini bivši

Ljubavni trokut Oscara: Svi zavide djevojci Leonarda DiCaprija: 'Bog stvarno ima svoje miljenike'

Linker
20. travanj 2024 14:32