Getty Images
sve je jasno

Ozbiljno je: Brad Pitt dolazi na sva događanja na kojima je jedna kolegica, a s njom se vraća i kući

U posljednjih nekoliko tjedana Brad Pitt viđen je na istim događanjima kao i jedna njegova kolegica, no to i ne bi nikoga pretjerano čudilo da se s njom ne vraća kući.

U posljednjih nekoliko tjedana Brad Pitt viđen je na istim događanjima kao i jedna njegova kolegica, no to i ne bi nikoga pretjerano čudilo da se s njom ne vraća kući.

I dok je još krajem rujna cijeli svijet raspredao o (još jednoj) novoj ljubavi u životu 55-godišnjega glumca Brada Pitta, čini se da s duhovnom savjetnicom Sat Hari Khalsom, dizajnericom američkog državljanstva koja živi u Indiji, ipak nije pronašao sreću. Prije nje, javnosti se učinilo i da bi se u ljubavnom smislu baš dobro slagao s glumicom Charlize Theron, koja mu je unatoč napisima o velikoj ljubavi ipak ostala samo prijateljica i tu nije ni bilo iskrica drugih od onih koje su potpirivali njihovi obožavatelji.

I što reći sada, kad se toliko često pojavljuje u društvu nove dame - je li i ona prijateljica, ili ipak nova djevojka, pitanje je sad. Kako bilo, gdje ima dima često ima i vatre, a ovaj put dimi se malo jače nego do sada. Brad Pitt je naime sve češće na istim društvenim događanjima kao i Alia Shawkat, 30-godišnja glumica, a paparazzi su ih snimili kako se zajedno vraćaju kući iz večernjeg izlaska.

Alia je inače najpoznatija po ulozi u seriji 'Arrested Development', a kako piše People doznajući od izvora bliskog Bradu, njih dvoje su za sada prijatelji koji se intenzivno upoznaju družeći se već mjesecima. "Imaju mnogo zajedničkih interesa", kažu prijatelji bez naznake da je to preraslo u pravu ljubav.

Iako ga se povezivalo s više dama, Brad Pitt od 2016. godine odnosno razvoda od Angeline Jolie nije izlazio u javnost s novom ženom u životu.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Brad Pitt is spotted out with Alia Shawkat.  The pair are seen leaving the opening night after party for Ethan Coen's '
Gio/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Brad Pitt is spotted out with Alia Shawkat for the first time.  The pair were seen leaving the opening night after party for Ethan Coen's '
GIO / Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

, Image: 347914563, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia
lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

*EXCLUSIVE* Hollywood, CA - Alia Shawkat heads to a business lunch in Larchmont Village looking casual in a see through button up with a neon bra underneath, shorts, and black Nike sneakers.
          October 2, 2016, Image: 301758356, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights,World Rights, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Linker
26. travanj 2024 15:16