Pjevačica i glumac čekaju svoje prvo dijete.
 Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Slatko iščekivanje

Tata za pet: Orlando Bloom jedva čeka svoju kćerkicu 'Veselim se budnim noćima i bočici'

Zaručeni glumac i pjevačica čekaju svoje prvo dijete, otkrili su da se radi o djevojčici, no ipak nisu odali termin poroda ipak poznato je da je trudnoća već u poodmakloj fazi te u obitelji Bloom - Perry uzbuđenje sve više raste.

Popularni glumac Orlando Bloom broji sitno do poroda svoje zaručnice Katy Perry, a kako je rekao spreman je za upoznavanje svoje nove kćerkice. Ovaj 43-godišnji glumac već ima sina Flynna (9) kojeg je dobio s manekenkom Mirandom Kerr.

"Uzbuđen sam. To je magično vrijeme kada anđeo dođe na planet, jer to je baš takav osjećaj. Za mene, ti mirni trenutci kod kuće, kad si samo s obitelji i bebom, brineš se i tamo si gledaš gdje možeš pomoći i što možeš učiniti za taj mali život na ovom svijetu", rekao je glumac uz osmjeh na licu.

Ovo intimno priznanje Orlando je podijelio s gledateljima emisije "Good Morning America".

Predivna i dobra trudnica

"Veselim se i onim vrlo dugačkim noćima gdje ću se vjerojatno morati ustati i nahraniti bebu s mlijekom iz bočice, jer očito je da neću dojiti", smijao se Bloom. "Radujem se tome jer volim te mirne trenutke kada imaš osjećaj da cijeli svijet spava, a tebi je beba na rukama", kazao je.

Zaručnici još nisu objavili termin poroda, ali zna se da je 35-godišnja pjevačica ušla u treće tromjesečje trudnoće. No, iako je Katy u intervjuima govorila kako i karantena i hormoni utječu na njezine promjene raspoloženja, njezin zaručnik nije ju prestao hvaliti.

"Osim velikog trbuha, ne biste znali da je trudna. Ona je čudo prirode, očito, kao što svi znamo. Ali ovo je bilo stvarno impresivno", rekao je uzbuđeni budući tata.

Pročitajte i:

Trudna Katy Perry zablistala u haljini od vrtoglavih 30 tisuća kuna, ali nju je razočarala

Neviđeni baby boom na domaćoj i stranoj sceni! Stiže niz slavnih prinova

Šokirao frajere, raznježio žene: Glumac ima neobičan savjet za sve muškarce koji žele ozbiljnu vezu

Nakon prekinutog snimanja u Pragu, Orlando juri doma da bude u karanteni

Linker
18. travanj 2024 04:02