Getty Images
Otkrio svoju žensku stranu

Šokirao frajere, raznježio žene: Glumac ima neobičan savjet za sve muškarce koji žele ozbiljnu vezu

Glumac Orlando Bloom progovorio je o načinu na koji je preokrenuo svoj život nakon što ga je na to nagovorio prijatelj, a njemu je, priznaje odluka takva odluka donijela ljubav života.

Za britanski Sunday Times, Orlando Bloom (43) govorio je o tome kako je prije upoznavanja Katy Perry prakticirao celibat.

Savjet je dobio od svog prijatelja nakon što mu je povjerio da nije sretan u životu.

"Ako želiš imati ozbiljnu ljubavnu vezu, budi u celibatu nekoliko mjeseci.", rekao mu je prijatelj i Orlando je shvatio da nema što izgubiti. Slavni glumac prvo je mislio apstinirati tri mjeseca, ali kasnije mu se toliko svidjelo da je izdržao šest mjeseci.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JULY 27: Orlando Bloom of 'Carnival Row' speaks onstage during the Amazon Prime Video segment of the Summer 2019 Television Critics Association Press Tour at The Beverly Hilton Hotel on on July 27, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)
Getty Images
Orlando Bloom rođen je u godini Zmije

Poistovjetio se sa ženama!?

"Prvo sam mislio izdržati tri mjeseca, ali sam otkrio svoju žensku stranu i posve sam se poistovjeti sa ženama na drugi način", dodao je. U tom periodu kaže nije radio ništa i svima bi to preporučio. "Za mene je to bilo skroz ludo, nisam mislio da je to zdravo, nisam mislio da je to uopće moguće.", rekao je Bloom koji je znao da je Katy ona prava čim mu je sreo.

Glumac i pjevačica zaručili se na Valentinovo 2019. vozeći će u helikopteru, a romantične detalje glazbenica je odala gostujući u jednoj radijskoj emisiji.

Osim što je dobila zadivljujući prsten cvjetnog oblika koji je procijenjen na čak pet milijuna dolara, njezin zaručnik organizirao je i tulum koji će uvijek pamtiti.

"Poveo me u helikopter i tamo me zaprosio. Nakon toga sletjeli smo na zgradu, spustili se niz stepenice, a tamo su nas čekali članovi obitelji i prijatelji i hrpa cvijeća. Nikada nisam vidjela više cvijeća. Bilo je slično kao kad Kanye kupi cvijeće za Kim. Sve u svemu, divan je i volim ga jako puno.", rekla je pjevačica.

MONTE-CARLO, MONACO - SEPTEMBER 26:  Katy Perry and Orlando Bloom attend the Gala for the Global Ocean hosted by H.S.H. Prince Albert II of Monaco at Opera of Monte-Carlo on September 26, 2018 in Monte-Carlo, Monaco.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images

Žele ljetno vjenčanje

Zaljubljeni par najprije je započeo s organizacijom vjenčanja za prosinac 2019., ali onda su u procesu shvatili da zapravo žele ljetno vjenčanje u Japanu koji za njih ima posebno značenje. Naime, tamo su se pomirili na dočeku Nove godine 2018. nakon kratkog prekida veze, no sada im je neizvjesnost oko koronavirusa poremetila planove i odgodili su vjenčanje do daljnjega.


Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 21:02