Josipa Pavičić Berardini
 Biljana Blivajs / Hanza Media
Tužna objava

Da se rasplačeš: 'Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres, a sad i ovo'

Bivša voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini tužna je što zbog epidemije koronavirusa ne može biti uz svog sina Rocca.

Epidemija koronavirusa promijenila je živote sviju nas, a tako neki trenutno nemaju priliku biti uz svoje najmilije. Epidemija opakog virusa onemogućila je bivšu spisateljicu i voditeljicu Josipu Pavičić Berardini da danas sa svojim sinom Roccom proslavi njegov deveti rođendan. Napisala je dirljivu objavu na Instagramu i u njoj otkrila koliko je tužna što ne može biti sa svojim mlađim sinom.

U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima.

"Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, sretan ti rođendan, auguri. Danas puniš devet godina, a između nas stoji 925 kilometara autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu Sacher tortu sa svjećicama niti 'festu con gli amici'. Italija - Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikada nije bila veća. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi", napisala je u dirljivoj objavi Josipa i otkrila koliko je teških situacija u životu podnijela.

View this post on Instagram

Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, SRETAN TI ROĐENDAN, AUGURI Danas puniš 9. godina a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti ‘festu con gli amici’. Italija- Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća. U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće- rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te “ Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.” (Posveta u knjizi “Šest milimetara”) Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno.

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

"Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno".

"Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... A uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te", dodala je spisateljica i za kraj ostavila posvetu svojim sinovima, napisala im je divne riječi u svojoj knjizi "Šest milimetara".

"Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi", objavila je Josipa na Instagramu i zaključila: "Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno".

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
14. travanj 2024 18:23