Livio Andrijić
#ostajemdoma

Mia Negovetić: 'Sad mi najviše fale subotnje kasne večeri'

Pjevačica koja je uz srednju školu gradi ozbiljnu karijeru od početka se pandemije drži naputaka nadležnih službi i vrijeme provodi kod kuće sa svojom obitelji. Za Gloria.hr otkriva što joj najviše nedostaje i zašto joj je on line nastava pomalo "zastrašujuća".

Što radiš dok traje izolacija?
- Osim online škole, posvetila sam se glazbi i druženju s obitelji.

S kim se redovito čuješ?
- S prijateljima iz razreda, s najboljom prijateljicom, s bakom i djedom.

Je li ti dosadno, što radiš?
- Odem u kratku šetnju šumicom pored kuće, najljepše je iskoristiti sunce dok ga ima, naravno uz puno opreza i izbjegavanja bilo kakvog okupljanja.

Što ti najviše nedostaje?
- Možda čudno zvuči da ja, koja inače nisam neki fan škole mada znam da je to obaveza koju moram odgovorno izvršavati, kažem ovo ali da, nedostaju mi normalni školski dani.

Ova nastava online mi je pomalo "zastrašujuća" jer ne bih voljela da nas poslije nakrcaju s ispitima.

Ionako je uvijek "frka" sa školom, a sad će pogotovo biti ako online ispiti ne budu funkcionirali. Želim nam svima puno sreće s time. Ali kako god da funkcionira i štogod da bude, zdravlje svih ljudi je sada najvažnije i svi ćemo se pridržavati pravila da ovaj virus što prije nestane iz našeg okruženja. Naravno, nedostaju mi i popodnevni izlasci u grad, pa i oni večernji.

Što želiš prvo napraviti kad se stanje normalizira?
- Mislim da ću se ići jako dobro zabaviti s društvom i da nama svima najviše fale subotnje kasne večeri. I normalan život.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma


Čitajte i:

Linker
14. travanj 2024 12:53