SCHNEIDER / / Most Wanted Pictures / Profimedia
#ostajemdoma

Ovog tjedna gledamo: Top pet najboljih na Netflixu

Krenite s nama u Netflix maraton, ima li boljeg načina da provedete blagdansko-karantenski vikend nego s kvalitetnim sadržajem koji smo probrali za vas?

Donosimo vam naš prijedlog #netflix&CHILL filmova i serija koje morate pogledati, dani koje provodimo u kući idealni su za nadoknadu svih onih divnih stvari koje smo propustili vidjeti.

Tiger King

Dokumentarac o kojemu bruji internet s razlogom, ako nas pitate. Ova serija posve je drugačija od svega što ste do sada gledali: dokumentarac, kriminalistička drama, zapleti, intrige, ubojstvo…

Ozark

Temeljena na mračnoj stvarnosti, ova priča usmjerena na novac okreće se oko financijskog planera i njegove supruge te njihovog iznenadnog preseljenja s djecom iz predgrađa Chicaga u ljetovalište u Missouri Ozarku. Umjesto poznatih nebodera i trgovačkih podova, Ozark istražuje kapitalizam, obiteljsku dinamiku i opstanak kroz oči običnih Amerikanaca.

Angel Has Fallen

Glavne uloge igraju Gerard Butler i Morgan Freeman, a radnja se vrti oko agenta tajne službe kojemu je namješten pokušaj atentata na predsjednika. Sada mora izbjeći vlasti i otkriti stvarnu pozadinu priče.

The Roommate

Ubrzo nakon dolaska u školu Sara se sprijatelji s cimericom Rebeccom. Ali Sara se ubrzo suoči sa strašnom istinom da je njezina nova prijateljica opsesivna i neuravnotežena… a možda čak i ubojica.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Inspirativna priča o afroameričkoj poduzetnici Madam C. J. Walker koja je izgradila carstvo za njegu kose, te postala prva žena milioner u Americi. Serija se gleda u dahu i opisuje snagu volje, upornosti i neodustajanja.

Pročitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
09. travanj 2024 00:04