Boro Vujović
 Screenshot / Youtube
Insprativan put do uspjeha

Put do vrha nije bio lak: Hrvatski 'Samson' kao dječak je prodavao maline i kupine na tržnici

Boro Vujović gostovao je u najnovijoj epizodi BizCastinga, a tijekom dugog razgovora otkrio je kako je izgledao njegov put prema uspjehu.

Samson hrvatskog svijeta nekretnina, Boro Vujović, gostovao je u najnovijoj epizodi BizCastinga. Tijekom razgovora s voditeljem Mirom Soldićem, Vujović je pričao o utjecaju epidemije koronavirusa na tržište nekretnina, eventualnom pucanju nekretninskog balona, državnim subvencijama, hrvatskoj tradiciji ulaganja u ciglu i beton te drugim zanimljivim temama.

Rep je pustio jer se sviđao curama, a samim time se svidjelo i njemu.

Vujović je na početku otkrio kako mu je duga kosa u počecima ometala razvoj karijere jer su klijenti prema njemu bili skeptični, ali i da je sada ta ista kosa postala njegov zaštitni znak. Svi ga, naime, znaju kao onog s dugom kosom koji se bavi nekretninama. Odbio se ošišati čak i na zahtjev poslodavca, priznavši da ženama zna udijeliti pokoji savjet o regeneratorima i općenito njezi kose.

Biolog je po struci, a igrom slučaja završio je u prodaji nekretnina pa se njegov profesor Rudan našalio s bivšim kolegom kako ipak radi u struci, jer nalazi ljudima "stanište".

Poduzetničku karijeru je počeo tijekom srednje škole, tada 15-godišnji mladić prodavao je maline i kupine na placu u zagrebačkim Utrinama. Učio je od majke koja se bavila uzgojem i preprodajom voća i povrća, a on sam se u životu bavio prodajom svega i svačega – od naočala i automobila, do solarija i nekretnina.

U poslu s nekretninama Vujović je završio nakon što je njegovoj tadašnjoj djevojci preminuo ujak. On je pomogao prodati stan, a ostalo je povijest. U BizCastingu se prisjetio kako je u krizi 2008. posao u Opereti procvao jer su bili proaktivni, tražili klijente i zbog toga narasli za čak 400 posto dok su drugi propadali. "Nismo dopuštali da nam se posao dogodi nego smo mi zvali ljude i trudili se. I sad nakon potresa smo zvali klijente i pitali ih što možemo učiniti za njih. Tako smo rasli", izjavio je Vujović, dodavši kako je važna edukacija i proaktivnost zaposlenika.

Čitajte i:

Vili Beroš sasvim osobno! Progovorio o djetinjstvu, obiteljskoj mezimici i slikama koje ga i danas muče

Ministar Marić kakvog niste znali: 'Cijeli život živim sa ženama, ali ih još uvijek ne razumijem'

Lana Klingor Mihić o najtežim danima: 'Znala sam preroštati cijeli stan i pronaći 12 kuna'

Dino Rađa o Divcu, novcu i životu u Zagrebu: 'Korona nam ne prilazi blizu, boji se Viktorije'

Linker
08. ožujak 2024 22:17