promo/Marc O'Polo
Stigla djevojčica

Robert Kurbaša otkriva: 'Gospođa i bebica dolaze sutra u novi dom koji smo izgradili!'

Slavni glumac Robert Kurbaša presretan je što je u njegovu obitelj stigla djevojčica. Nakon dvojice dječaka, Robert i supruga Kristina znali su se našaliti da neće stati dok ne stigne curica. Sada im se želja zaista ostvarila!

"Gospođa i bebica su još uvijek u bolnici i doći će sutra ili prekosutra u svoj novi dom - novi dom koji smo izgradili", potvrdio je za Gloria.hr glumac Robert Kurbaša tim riječima da je postao tata po treći put i otkrio ponos zbog novog doma u koji stižu majka i prinova.

Naime, njegova supruga Kristina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu. Supružnici su u travnju za Gloriju otkrili kako im na ljeto stiže treće dijete.

Idila tijekom zadnjih mjeseci trudnoće

Roberta je tada, priznao je, posebno raznježila činjenica da njegova osam godina mlađa supruga čeka curicu. Dane do poroda Kristina je provela u idiličnom okruženju nedaleko Samobora, gdje je obitelj Kurbaša provela karantenu.

Kada su Kristina i Robert 2015. dobili drugog sina, dječaka Emanuela, našalili su se da neće stati dok ne stigne curica! Želja im se sada i ostvarila, a poznati glumac ne može biti sretniji i jedva čeka da njegove cure stignu kući!

Čitajte i:

Veselje u obitelji Kurbaša: 'Posebno me raznježilo kad sam doznao da će biti djevojčica'

Robert Kurbaša: 'Veliki sam borac i borit ću se do kraja'

Robert Kurbaša: Odmah sam znao da je Kristina ona prava

Linker
17. ožujak 2024 02:41