Instagram
ZA HARRYJEV ROĐENDAN

Dirljiva čestitka: Meghan Markle pokazala dosad neviđenu fotografiju s krštenja sinčića

Za 35. rođendan princa Harryja njegova je supruga objavila dosad neviđenu fotografiju s krštenja njihovog sina Archieja, ali i vrlo osobnu poruku, što je rijetkost na kraljevskim dvorima.

Na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljena je fotomontaža na kojoj su fotografije princa Harryja od malih nogu pa sve do trenutka kada je ranije ove godine prvi put postao otac. Kolaž fotografija, među kojima je i ona dosad neviđena s krštenja malenog Archieja, objavljen je povodom njegovog 35. rođendana uz posvetu koju mu je napisala supruga, Meghan Markle, što je pokazivanje nježnosti kakvu kraljevska obitelj inače izbjegava.

- Sretan rođendan njegovom kraljevskom visočanstvu princu Harryju, vojvodi od Sussexa - bio je službeni početak čestitke, nakon čega je uslijedila poruka od vojvotkinje.

- Tvoja posvećenost stvarima koje su ti važne svakog me dana inspirira. Najbolji si suprug i najdivniiji otac. Volimo te - poručila mu je javno njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle. Princ Harry i Meghan nedavno su službeno svoje humanitarno djelovanje odvojili od onog princa Williama i Kate Middleton, a vojvotkinja se prošlog tjedna vratila s porodiljnog te se, nakon predstavljanja svoje modne kolekcije s humanitarnom notom, cijela obitelj sprema na putovanje u Afriku, što će biti prvi kraljevski zadatak Archieja koji ima tek četiri mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 02:45