STFA / Backgrid UK / Profimedia
'kako je to moguće?'

Princeza Anne o seriji 'The Crown': Najviše ju nasmijava frizura glumice koja ju je utjelovila

Izbor glumice Erin Doherty princeza Anne nije komentirala, no imala je što za reći o njezinoj kosi i frizerima slavne serije "The Crown".

Hvaljena i nagrađivana serija "The Crown" na glasu je kao jedna od najboljih povijesnih serija u zadnjih desetak godina, što zbog zanimljivog scenarija koji prati stvarne događaje iz života britanske kraljevske obitelji, što zbog fantastične glumačke postave.

File photo dated 20/06/06 of the Princess Royal arriving at Royal Ascot Anne celebrates her 70th birthday on Saturday.,Image: 551795800, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Chris Young / PA Images / Profimedia
Chris Young / PA Images / Profimedia
Princeza Anne komentirala je hit seriju, koja je obradila i njezinu životnu priču.

Nije tajna da su popularnu Netflixovu seriju o svojim životima 'škicnule' i stvarne ličnosti s britanskog dvora, a posljednju je - "The Crown" - komentirala princeza Anne, kći kraljica Elizabete II. i princa Filipa.

Princeza Anne, koja je nedavno proslavila sedamdeseti rođendan, u intervjuu za ITV otkrila je kako je vidjela isječke nekih epizoda te da ih smatra 'zanimljivima', ali i da ju nasmijavaju natpisi u medijima, vezani za glumicu koja ju je utjelovila u seriji "The Crown".

Netflix
Erin Doherty kao princeza Anne

"Zapravo, neki sam dan čitala članak, ne gledam Netflix ni The Crown, no glumica je govorila o tome koliko im je dugo trebalo da bi joj pripremili kosu za snimanje. Pomislila sam: Kako im je moglo trebati tako dugo? Meni treba 10 ili 15 minuta", otkrila je princeza Anne.

Princeza je mislila na intervju koji je glumica Erin Doherty dala za časopis "Town and Country", a u kojem je otkrila: "Za make up je bilo potrebno 10 minuta, ali za kosu bi ponekad bila potrebna dva sata. Doslovno, sjedila bih u stolcu, ljudi bi odlazili i dolazili, a ja bih još uvijek bila ondje".

Erin Doherty kao princeza Anne u seriji "The Crown"

Anne se još jednom osvrnula i na društvene mreže koje ju ni najmanje ne privlače: "Mislim, znam što je Twitter, no iskreno, ne bih mu se približila ni da mi platite. U moje doba nije bilo društvenih mreža".

Čitajte i:

Sretan rođendan prinče Harry! Obitelj mu požurila čestitati, no svi su 'kao slučajno' izostavili Meghan

Dianin brat otkriva njenu najveću traumu: 'Čekala ju je na kućnom pragu, ali nikad se nije vratila'

Kraljica obožava škampe, mrzi češnjak, a osobnog chefa testirala je na najneobičniji način

Princ Andrew bit će izbrisan sa slavljeničkih fotografija povodom 100. rođendana svog oca

Linker
17. travanj 2024 22:39