Senja Vild
Stigla prinova

Domaća dizajnerica izvan sebe od sreće: 'Dobrodošao na svijet, sunce moje'

Iako je proteklih mjeseci morala iseliti iz stana zbog posljedica od potresa, dizajnerica sada ima dobar razlog za sreću. U njezinu obitelj stigao je sinčić kojeg su ona i suprug željno iščekivali.

Poznata domaća dizajnerica Anamarija Brkić, inače vlasnica brenda A'marie, s pratiteljima je podijelila sretnu vijest. Njezina obitelj dobila je novog člana - sinčića. Uzbuđena i ponosna majka na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice.

"Dobrodošao na svijet, sunce moje", kratko je napisala ispod fotografije. Zaredale su se čestitke, a jedna od čestitarki je bila i make-up artistica Simona Antonović.

Vijest da čeka dijete otkrila je u drugom mjesecu ove godine, no globalna pandemija i potres u ožujku joj je poremetili su joj planove i ugrozili egzistenciju.

Facebook Anamarije Brkić / Facebook Anamarije Brkić
Vijest o prinovi otkrila je u veljači ove godine.

Ona i njezin partner Gaj nakon potresa u Zagrebu ostali su bez krova nad glavom, kao i bez radnog studija u Hebrangovoj ulici, a oštećen je i njezin dućan A’marie u Gundulićevoj.

Ipak, pokušavala je sve riješiti hladne glave kako ne bi ugrozila dijete. "Želim vjerovati da je sve loše iza nas i da ćemo uskoro nastaviti s radom. Pojačan strah od koronavirusa zbog trudnoće, obustavljeno poslovanje i na koncu taj potres, sve to ostavlja gorak okus u ustima. Iz dubokog sna u stanu u Boškovićevoj ulici Gaja i mene probudilo je padanje slika, polica, staklenog posuđa, kao i sablasno odvajanje zidova od stropova, što sam prvo ugledala kada sam otvorila oči. Sve je to pratio neugodan lavež našeg psa Dude. Zgrada je proglašena privremeno neupotrebljivom. Moj dućan s odjećom u odnosu na sve ostalo najmanje je nastradao, na našu sreću jer smo tek prije nekoliko mjeseci završili s detaljnim renoviranjem i velikim ulaganjem. U našem stanu, pak, baš smo počeli uređivati sobu za sina, a sad je i to uništeno", rekla je tada Anamarija za Gloriju.

Čitajte i:

Sasvim neodoljiva trudnica: Prijedlog domaće dizajnerice za kućni look sve je oduševio

Trudna dizajnerica u slatkom iščekivanju iselila iz doma i zatvorila dućan: 'Sve to ostavlja gorak okus'

Popularni domaći brend predstavio kolekciju za tople dane: Oduševljava uzorcima i modelima

Linker
25. travanj 2024 17:25