Davor Matota
Što mislite koju?

Ecija Ojdanić slavi 47. rođendan i poručuje: 'Imam samo jednu želju, nije je teško pogoditi'

Glumica, koja je jedva dočekala da ponovno može trčati parkom Maksimir, karantena je umalo dotukla, što zbog same situacije, što zbog smrti u njezinoj obitelji. Zato za rođendan priželjkuje samo jedno.

Domaća glumica Ecija Ojdanić, koju smo mogli gledati u mnogim hrvatksim serijama i predstavama, danas slavi 47. rođendan. Ovaj važan datum obilježila je i objavom na društvenim mrežama te rekla kako ima samo jednu, jedinu želju.

"Dobar dan, četrdeset sedma! A moja pokojna baka Marija bi sad rekla: “Ćerce, sad si već u četrdeset osmoj!” Imam samo jednu želju, koju nije teško pogoditi. Želim da korona ode brzo i naglo kako je i došla! I to što prije", poručila je Ecija ispod fotografije na kojoj je u elegantnoj svilenoj haljini domaćeg dizajnera Igora Djuge.

Kolege, prijatelji i fanovi zasipali su je čestitkama, a posebno emotivnu posvetio joj je glumac Slavko Sobin, s kojim glumi u seriji "Drugo ime ljubavi".

Na Instagramu je objavio njihovu zajedničku fotografiju te napisao:

"Ni sa kim ne radim koliko s njom i to uvijek stavljam na prvo mjesto jer mi je većinu tog posla ona i dala i to prije nego što se stvorilo neko opće prihvaćeno povjerenje u moj rad. Ali posao je daleko od prve stvari koja nas veže. Plakali smo jedno drugome, doslovno smo nekoliko puta pustili u gaće od smijeha od čega par puta i usred predstave, imali smo zajedničkih borbi i borbi jedno protiv drugoga par nekih puta, iako se ne sjećam oko čega ali znam da par puta nismo razgovarali po četiri sekunde. Moram skratit post da ne misle ljudi da ti se nešto dogodilo. Volim te i sretan rođendan ženomajkokraljiceproducenticeglumicetrkačice. Sasvim je ok da uz sve to nisi ispala i plesačica", našalio se Sobin za kraj.

Karantena joj je teško pala

Inače, Ecija je za vrijeme karantene priznala da joj ta situacija jako teško pada.

"Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogiblja djevojčice, pa smrt u obitelji... E taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja...", napisala je Ecija na Instagramu. Naime, krajem ožujka ostala je bez svog voljenog tetka Ivana.

ines stipetić

No, rekla je da joj upravo rutina pomaže u očajuvanju mentalnog zdravlja. "Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja. Mada sam jaaaako dekoncentrirana. I baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju", otkrila je glumica koja odličnu liniju u 48. godini života duguje redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

Čitajte i:

Nakon nove frizure, ponovno pod režim: Ecija Ojdanić zapalila društvene mreže fotkom trbušnjaka

Ecija Ojdanić dugo je muku mučila: 'Shvatila sam da je problem s kilogramima - u glavi'

Utučena Ecija Ojdanić: 'Ovaj potres pa smrt u obitelji... Taj niz me dotukao'

Domaće glumice sređene tip-top na jednom zagrebačkom balkonu: Mila i Ecija pohvalile se frizurama

Linker
19. travanj 2024 15:44