Ecija Ojdanić
 Darko Tomas / Hanza Media
Sjeća se "života samo s koronom"

Utučena Ecija Ojdanić: 'Ovaj potres pa smrt u obitelji... Taj niz me dotukao'

Poznata domaća glumica provodi dane karantene i zaziva vrijeme kada je život tekao "samo s koronom".

Glumica Ecija Ojdanić provodi vrijeme kod kuće sa svojom obitelji. Na Instagramu je otkrila kako se bavi na kraju dana s toliko stvari da još uvijek nije dubinski pospremila ormare. No, i to će doći na red. Bitnije je sada koliko toliko vratiti se u normalan životni tempo. Zna to i Ecija koja stalno doziva "život samo s koronom".

Rutinom do mentalnog zdravlja

"Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogiblja djevojčice, pa smrt u obitelji... E taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja...", napisala je Ecija.

Ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života.

Ojdanić je potom dodala i da je strašno dekoncentrirana te se mora truditi da joj misli ne lutaju. Oslanja se na internet i Netflix.

"Pogledamo film navečer, pregledavam djeci zadaću, vijesti pokušavam slušati samo dva puta dnevno. Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red... Pogotovo u ova vremena kada smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima. Kako vama teče život u doba korone i potresa?", napisala je i pitala Ojdanić svoje prijatelje i obožavatelje uz fotografiju na kojoj vježba u hodniku.


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 10:23