Instagram
Nije odoljela

Gigi Hadid zasigurno se nije nadala ljutitoj poruci Elle Dvornik: 'To bi trebalo biti nezakonito!'

Poznata domaća influencerica nije odoljela komentirati situaciju kroz koju trenutno sa svojim partnerom prolazi poznata manekenka i njen jednako slavan partner, nakon objave da očekuju dijete.

Otkako su se svjetski mediji raspisali kako je manekenka Gigi Hadid trudna i očekuje prvo dijete s nekadašnjim pjevačem britanskog boy benda One Direction, Zaynom Malikom, ne prestaju stizati reakcije sa svih strana.

Obožavatelji mladog para, koji iza sebe ima pet godina turbulentne veze prožete prekidima i ponovnim mirenjima, naravno, presretni su. A javnost!? E to je neka druga priča. Upravo je otkrivanje trudnoće jedne od najperspektivnijih manekenki na svijetu ponovno otvorilo Pandorinu kutiji, odnosno pokrenulo raspravu o privatnosti i pravu medija da objavljuju vijesti mimo znanja i odobrenja "glavnih glumaca".

Podsjetimo, vijest da Gigi i Zayn očekuju dijete odjeknula je stranim medijima nakon što je manekenka proslavila 25. rođendan na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji. Tamo je s dečkom i članovima obitelji pozirala za fotografiju, a trudnički trbuščić izdao je njezinu slatku tajnu.

Odmah su krenule spekulacije da je trudna i da je već u petom mjesecu.

Turbulentna ljubav najljepše djevojke današnjice - Gigi proslavila rođendan i otkrila slatku tajnu

"Nije poznato znaju li spol djeteta, no njihove su obitelji jako uzbuđene zbog prinove", otkrio je medijima izvor blizak paru.

Komentirati ovu vijest u kontekstu koji smo spomenuli - imaju li mediji pravo objaviti ovakvu vijest bez odobrenja i znanja osoba o kojima izvještavaju, nije mogla prešutjeti poznata domaća influencerica Ella Dvornik. Ona je, naime, na Instagram profilu Gigi Hadid, ispod njene posljednje objavljene fotografije, napisala:

"Mislim da je okrutno kako mediji 'oduzimaju' objavu o trudnoći od javne osobe! To je toliko osobna stvar i mama bi trebala imati tu čast objaviti vijest o trudnoći kad bude spremna, kad je sigurna da je sve u redu i da je trudnoća zdrava. Objavljivanje takvih stvari trebalo bi biti nezakonito i trebalo bi ga se tretirati kao objavu zdravstvenog stanja. Svaka osoba ima pravo sretnu vijest objaviti prva..." stoji, između ostalog u poruci Elle Dvornik, koja je na račun tog komentara skupila oko 200 lajkova.

Spomenuta objava Gigi Hadid, koju je komentirala Ella, objavljena je sinoć, a pogledalo ju je već više od 2,6 milijuna ljudi.

ČITAJTE I:

Gigi Hadid kraljica je street style kombinacija: Izvukli smo 10 njezinih najboljih lookova

Gigi Hadid prijateljicama odgovarala na intimna pitanja. Progovorila o svojoj odluci da živi na selu

'Vrh! Hvala mama na savjetu': Ella Dvornik sve oduševila neobičnim, ali genijalnim kulinarskim trikom

Ella Dvornik podvrgla se strogom postu! Neće jesti 36 sati: 'Mislite li da ću izdržati?'

Dnevna doza slatkoće: Obiteljski video Elle Dvornik otopit će i najtvrđa srca

Linker
25. travanj 2024 09:16