Ella Dvornik
 Instagram
I mi smo se iznenadili

'Vrh! Hvala mama na savjetu': Ella Dvornik sve oduševila neobičnim, ali genijalnim kulinarskim trikom

Iako smo navikli panirati meso na tradicionalan način s brašnom, jajima i krušnim mrvicama, influencerica je od mame Danijele dobila savjet kako će meso biti još hrskavije i potpuno se oduševila rezultatom.

Ella Dvornik, kao i mnogi drugi koji su u izolaciji otkrili nove vještine, vrijeme u kući, osim svojoj obitelji,posvećuje i kuhanju te nerijetko zatraži savjet mame Danijele. Nedavno se podvrgla posebnom načinu prehrane - intermittent fastingu, odnosno 36-satnom postu, a koliko vidimo, odlučila je i paziti na unos kalorija.

Na svom Instagram profilu u storyjima je podijelila neobičan recept za paniranje mesa.

Iako smo navikli da bilo što paniramo u kombinaciji brašno-jaja-krušne mrvice, Ella je umjesto brašna i jaja piletinu uvaljala u grčki jogurt, potom u mrvice, a rezultat ju je oduševio.

Ella Dvornik Instagram
Umjesto u brašno i jaja, Ella je piletinu uvaljala u grčki jogurt.

"Umjesto brašna i jaja, grčki jogurt za paniranje. Hvala mama na savjetu, baš me zanima kako će ispasti", napisala je Ella, držeći posudu s piletinom.

Ella Dvornik Instagram
Rezultat - ekstra hrskava piletina!

U sljedećem storyju iznenađenje: "Vrh! I kao što sam rekla, ekstra mekano meso bude", napisala je influencerica te dodala da piletina u jogurtu mora stajati oko pet minuta.

Ella je nedavno otkrila da dva mjeseca nakon poroda teži 64,6 kilograma, što je ocijenila kilažom koju mora smanjiti pa se nakon toga ubrzo odlučila na povremeni post.

"Sinoć sam krenula s 36-satnim fastingom. Mislite da ću izdržati do sutra u 13 sati da ne pojedem ništa? Charles mi namjerno stalno priča o sendvičima, ali iskreno, začudo, uopće me ne mami. Inače, kad mi netko zabrani nešto, ja odmah moram, ali izgleda da sam odrasla pa ni to više ne funkcionira. Uglavnom, čistim se! Je li se itko od vas detoksira ili uživate u pretrpavanju?", pitala je svoje pratitelje.

Inače, kod povremenog posta nije važno što jedete, već kada. Nekoliko je načina na koje se može izvoditi, a najpopularniji je u omjeru 16:8. Kod ovog načina dnevno postite 16 sati, a ostalih 8 sati u danu jedete. Obično se preskače doručak ili se tijekom posta unosi samo tekućina, bez krute hrane. Upravo takav isprobala je i novinarka portala Gloria Ida Tomašković te podijelila svoje iskustvo.

Čitajte i:

Ella i Charles nakon braka i djece nasmijali ekipu: 'On je ostario 15 godina, ti možeš još petero roditi'

Ella Dvornik podvrgla se strogom postu! Neće jesti 36 sati: 'Mislite li da ću izdržati?'

Trudna Ella Dvornik priznala da se nije uspjela riješiti svih 20 kilograma iz prve trudnoće: 'Nikad se nisam vratila na staro'

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

'Tuga!' Napali Ellu Dvornik i Charlesa Pearcea zbog nepostojeće upale

Linker
18. travanj 2024 13:13