Ella Dvornik
 Marko Todorov / Hanza media
Muke po trudnoći

Trudna Ella Dvornik priznala da se nije uspjela riješiti svih 20 kilograma iz prve trudnoće: 'Nikad se nisam vratila na staro'

Ella Dvornik prisjetila se s nostalgijom vitke linije kakvu je imala prije druge trudnoće, a svoje pratiteljice iznenadila je priznanjem da se nikada nije vratila na težinu koju je imala prije rođenja Balie.

"Fale mi uske hlače i strukirane stvari malo, moram priznati. Koliko vam je trebalo da se vratite u normalu nakon poroda? Meni je trebalo oko devet mjeseci, s tim da se nikada nisam vratila na staru težinu", otkrila je u svojoj novoj objavi na Instagramu Ella Dvornik. Uskoro je ponovno čekaju čari brige oko novorođenčeta, a njezina Balie postat će velika sestra. Budući da je ponovno u blaženom stanju, i ne čudi što s nostalgijom nekada gleda na fotografije prije majčinstva.

Ne sumnjamo da će se s dvoje male djece brzo Ella (29) vratiti u formu i nakon drugog poroda. Tijekom trudnoće s Balie Dee dobila je više od 20 kilograma, no uspjela se vratiti u formu, kako kaže, u prvim mjesecima života svoje djevojčice. Tijekom druge trudnoće zasad je dobila sedam kilograma, a do poroda je dijeli nešto više od dva mjeseca. Ipak, primijetila je u jednoj Instagram objavi krajem prosinca, trbuh joj je ovog puta znatno izraženiji.

I dok Ella zabavlja i sebe i svoje followere svojim trudničkim trbuhom i svim avanturama koje svakodnevno doživljava kao mlada mama, našli su se i oni koji su je jučer prozvali jer je - "umjetna". Nije ostala dužna na provokaciju jedne svoje pratiteljice.

"Umjetni zubi, umjetne trepavice, umjetne obrve, i na kraju kosa. Ajde sliku jednu normalnu, natur", napisala je Elli pratiteljica u komentar na fotografiju na kojoj je tip top sređena.

"Pa pogledaj mi feed u zadnjih godinu dana pa ćeš vidjet natur. Vas nije lako nahranit. Em jedni se*u da se ne brinem o sebi, da mi je masna kosa, da se ne šminkam, onda se našminkam pa opet po šminci, umjetninama. A da svi lijepo naturno odj***te s osudama i uživate u 2020. godini i brinete se o svojem odrazu u ogledalu? I nos mi je umjetan btw", zaključila je Ella u ljutom odgovoru pratiteljici.

Linker
25. travanj 2024 19:39