Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
Prestrašio obožavatelje

Gitarist legendarne grupe Queen završio u bolnici: 'Bolovi su neizdrživi. Ne mogu hodati ni spavati'

Iako su obožavatelji Briana Maya mislili kako se glazbenik zarazio koronavirusom, on se zapravo jako ozlijedio dok je radio u vrtu u svom domu. Iako je sve okrneuo na šalu, ozljeda koju je zaradio prilično je ozbiljna.

Gitarist legendarne grupe Queen Brian May završio je u bolnici nakon što je imao priličnu ozbiljnu nezgodu dok je obrađivao vrt. Iako su se fanovi bojali da je hospitaliziran jer se zarazio koronavirusom, May im je odmah "skinuo kamen sa srca". Na Instagramu je objavio fotku i video iz bolnice te objasnio što mu se točno dogodilo.

"Virus me još nije uhvatio, hvala Bogu. Rasparao sam si gluteus maximus jer sam preentuzijastično vrtlario. Odjednom sam se našao u bolnici na pretragama'", napisao je May, referirajući se na svoju stražnjicu.

Dodao je da je povreda bila prilično velika pa sljedećih dana neće moći ni hodati ni spavati jer su bolovi, kako je rekao, neizdrživi.

"Društvo, morat ću se povući na neko vrijeme kako bih se pošteno odmorio. I da, nemojte me žaliti. Samo mi treba tišina. Vratit ću se. Ok? Hvala i čuvajte se", poručio je May svojim pratiteljima.

Inače, May je nedavno rekao kako vjeruje da se koronavirus pojavio jer previše ljudi na Zemlji jede meso.

"Mislim da je vrijeme da se preispitamo i da nađemo način življenja bez da ugrožavamo druge vrste", rekao je glazbenik koji je ujedno i astrofizičar po struci.

Nastavka 'Bohemian Rhapsodyja' neće biti

Brian May, Rami Malek and Roger Taylor - Best Motion Picture, Drama - 'Bohemian Rhapsody'
76th Annual Golden Globe Awards, Press Room, Los Angeles, USA - 06 Jan 2019, Image: 405648785, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
Brian May, Rami Malek koji je glumio Freddieja Mercuryja i Roger Taylor na 76. dodjeli nagrada Golden Globe Awards.

Njega i ostale članove grupe Queen, s Freddiejem Mercuryjem na čelu (kojeg je utjelovio Rami Malek), vjerno su predstavili glumci u filmu "Bohemian Rhapsody" iz 2018. Film je osvojio četiri Oscara, a šuškalo se i o nastavku. Međutim, Brian May rekao je da ne vjeruje da će doći do snimanja drugog filma.

"Mislimo da nema mjesta za nastavak. To je uglavnom to. Trebali bismo priču tražiti negdje drugdje. Imali smo puno ideja, ali ne i za nastavak filma. Naravno, stvari se mogu promijeniti, ali bilo bi to teško realizirati", zaključno je rekao May.

Čitajte i:

Kraljica daleko iza Queenovaca: Hit film donio im je vrtoglave cifre - i tu nije kraj

Oscar sa svih strana: Red trijumfa, red tračeva i poveznica s Hrvatskom

Uloga karijere: Pogledajte kako se slavni glumac snašao kao kultni Freddie Mercury

Linker
24. travanj 2024 06:59