Eva Amurri Martino u šetnji tijekom studenog 2019. godine
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Uspjela je

Glumica sina rodila kod kuće! Tijekom trudnoće se razvela i oboljela od opasne bolesti, no sve je prebrodila

Glumica Eva Amurri dobila je treće dijete, sina Matea rodila je kod kuće. Kći Susan Sarandon dječaka je dobila s bivšim suprugom Kyleom Martinom.

Glumica Eva Amurri i sportski analitičar Kyle Martino dočekali su svoje treće dijete. Kći slavne glumica Susan Sarandon treće je dijete na svijet donijela u petak, dječaka je rodila kod kuće. Iako je dječaka dočekala razvedena, bivši suprug bio je uz nju i njihovo dvoje djece pa su vrlo brzo pozirali kao peteročlana, netipična obitelj.

Odlučila se na porod kod kuće, sve je prošlo odlično

Dirljivu je fotografiju Amurri objavila u subotu, otkrivši da se odlučila na porod kod kuće. Uz nju su pozirali bivši suprug i otac djeteta Kyle Martino te njihovo dvoje starije djece - Marlowe Mae i Major James. Dodala je da je porod bio brz, divan i lagan te rekla da su svi presretni zbog rođenja malog Matea.

Bivši sportaš, Kyle Martino je zahvalio bivšoj supruzi što je na svijet donijela njihovo treće dijete, presretan je svijet upoznao sa svojim sinom.

Na razvod su se odlučili tijekom rane faze trudnoće

Prošla je tijekom trudnoće Eva puno toga, a najteže joj je vjerojatno pao razvod. Da će se razvesti, odlučili su tijekom rane faze njezine trudnoće. Iza sebe su ostavili osam godina braka i odlučili u budućnost ići kao partneri u odgoju njihovo troje djece. Zajedno provode blagdane i brinu o djeci, no nije bila laka odluka otići iz braka kada na svijet dolazi treća beba.

Usto, glumici je tada dijagnosticiran gestacijski dijabetes, a to ju je u teškom periodu skoro gurnulo izvan granica podnošljivog. Srećom, sve se dobro završilo i stigao im je zdravi dječačić.

Linker
23. travanj 2024 16:20